Gość 08.12.2003 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2003 Poszukuję z okolicy Warszawy baraku lub barakowozu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cebor 09.12.2003 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 mam kontakt do gościa który sprzedaje baraki blaszane, ocieplone w naprawdę dobrym stanie ( troszkę mokrej szmaty, ewentualnie kilka maznięć pędzlem). Wiem że ceni od 2000 pozdrawiam,Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 10.12.2003 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 Cudka, zajrzyj na priv - napisalem do Ciebie w sprawie baraku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zadi 22.12.2003 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 Cebor,Daj mi prosze namiary (na priva ?) na goscia od barakowozow. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.12.2003 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 Cudka, zajrzyj na priv - napisalem do Ciebie w sprawie baraku. Albo oślepłam, albo nic nie widzę. Poproszę o jeszcze raz. Za wszystkie wiadomości serdecznie dziękuję, na pewno będę dzwonić i oglądać. Niestety chwilowo ( mam nadzieję bardzo chwilowo) jestem zblokowana. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lekier 24.12.2003 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2003 Czołem!! Sprzedam kontener mieszkalny o wymiarach 2,5 X 6,0m. Ja już zakończyłem stawianie domku, jestem w fazie stanu surowego zamkniętego.Stan dobry. Cena 2000,- .Kontener stoi w Starej Miłosnej przy ulicy Borkowskiej.; tel. 0-600-212-312 Pozdrawiam i życzę zdrowych wesołych świąt a w Nowym Roku zakończenia budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymeq 27.12.2003 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2003 Witam i pozdrawiam Mam do sprzedania barakowóz, dokładnie jest to wagon kolejowy (solidna konstrukcja na ramie). Jest ocieplany, 4 okna, podzielony na 2 części, 1 wejście. Do odebrania w Błoniu. Więcej informacji podam na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts