JM24 11.08.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 wiem że jest dużo takich tematow, ale oceńcie moj wybor agd Zmywarka- Mastercook ZBI-073 IT2 płyta MASTERCOOK ID64E S piekarnik-Samsung BT65TDBCT okap-Faber TRATTO 90 XV lub Zmywarka- Bosch SMV 58M00EU płyta Teka IR 641 piekarnik- Samsung BT63TDBFGB okap- Teka DG 90 z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela_ap 11.08.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 ja bym zamienila sprzet Mastercooka na zmywarkę Boscha i Teke w przypadku płyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witu102 11.08.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 czy to przypadek czy specjalnie każda część sprzętu pochodzi od innego producenta..ja bym się decydował na jedną firmę piekarnika+płyty, zmywarki (jeżeli nie do zabudowy, jeżeli tak to siemens/bosch) i okap jeżeli już też starałbym się dobrać do firmy piekarnika ze względu na kolor (inox inoxowi nie równy)..piekarniki samsunga wydają się na obecną chwilę najatrakcyjniejszą ofertą...mają też oni w ofercie zarówno okapy jak i płyty:) lodówka zależnie od zasobności kieszenie albo liebherr (dużo pieniędzy dużo spokoju, naprawdę lodówki na długie lata) albo wcale nie gorsze samsunga..kolorystycznie dopasowana do piekarnika (no chyba, że zabudowana) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefa1 12.08.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Płyty Mastercook są ok. Można montować, A co powiesz na połączenie kilku sprzętów w jeden. (piekarnik-mikrofala-opiekacz). Da to sporą oszczędność miejsca. Sprzęt nadaje się do zabudowy:http://forum.wp.pl/fid,2071,tid,253748,fullText,1,temat.html?ticaid=188d4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facet27 12.08.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Płyty Mastercook są ok. Można montować, A co powiesz na połączenie kilku sprzętów w jeden. (piekarnik-mikrofala-opiekacz). Da to sporą oszczędność miejsca. Sprzęt nadaje się do zabudowy:http://forum.wp.pl/fid,2071,tid,253748,fullText,1,temat.html?ticaid=188d4 Nie wiem czy chciałbym coś takiego urządzenia wielofunkcyjne są bardziej skomplikowane technicznie wiec jest wiecej rzeczy do popsucia, ale wygląd i kolorek ok na pewno bym tego sprzętu nie zabudowywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sweetstar 15.08.2009 02:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 No tak, jak kuchnia nieduża, to taki kombajn rewelacyjny jest.Sądzę, że warto, jak tu witu napisał, zobaczyć, czy kolorystycznie się wszystko zgra... Może się wydawać banalne i nieważne, ale to nie sprzęt na rok tylko na długie lata, więc każdy szczegół się liczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 15.08.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Tylko nie zawsze podoba się wszystko z tej samej firmy. Np. fajny piekarnik, ale płyty już średnie. W przypadki indukcji najczęściej płyta jest czarna wiec kolorem będzie pasowała do wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SemperSolus 15.08.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Pierwszy zestaw rewelacja, jednak podobnie jak jeden z przedmówców sugeruję zamianę zmywarki z Mastercooka na tą z Boscha, chociażby dla tego, że jest cichsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sweetstar 16.08.2009 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Dobrze wiedzieć, że Bosch jest cichszy... Zapamiętam na przyszłość A co do kolorów, to faktycznie ciężko jest wybrać z jednej firmy wszystko, ale warto mieć na uwadze kolory, bo to może bardzo drażnić, jeśli będą różne odcienie stały np. koło siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejki 17.08.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Witam to ja sie podczepie pod temat ,co wybrac ? *zmywarka simens SE 54M576EU CZY Bosch SMI 53MO5EU *piekarnik electrolux EOB 33100X CZY Amica EBP8452 *pł-yta Amica PC622OTF czy Electrolux 60210 P nie wie jjeszcze jaka lodowke ,ale chyba Boscha lub Simensa. z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 17.08.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Pierwszy zestaw rewelacja, jednak podobnie jak jeden z przedmówców sugeruję zamianę zmywarki z Mastercooka na tą z Boscha, chociażby dla tego, że jest cichsza. Dlaczego twierdzisz, ze Bosch jest cichszy? Model Boscha ma 48 dB natomiast Mastercook 45 dB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SemperSolus 18.08.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Inny sposób pomiaru głośności... więcej napisałem nt. w poście: http://forum.muratordom.pl/zmywarka-do-zabudowy-bosch-sgi55e75eu-vs-smi53m05eu,t162236.htm[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejki 21.08.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 a mi ktos pomoze ? co wybrac ? *zmywarka simens SE 54M576EU CZY Bosch SMI 53MO5EU *piekarnik electrolux EOB 33100X CZY Amica EBP8452 *pł-yta Amica PC622OTF czy Electrolux 60210 P nie wie jjeszcze jaka lodowke ,ale chyba Boscha lub Simensa. z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facet27 27.10.2009 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Tylko nie zawsze podoba się wszystko z tej samej firmy. Np. fajny piekarnik, ale płyty już średnie. W przypadki indukcji najczęściej płyta jest czarna wiec kolorem będzie pasowała do wszystkiego. Nie jestem specem od AGD ale wydaje mi się że jak zamówisz wszystko inox to niezależnie od firmy kolory powinny być identyczne a przynajmniej bardzo delikatnie różnić się od siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts