Robespierre 02.03.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 dzieki za odzew widze, ze nawet listwy masz dopasowe do drzwi, jakie? Jeśli listwy pójdą na kafle i jeśli dylatacja jest mała to można użyć listew opaskowych ościeżnicy stałej (blokowej). Występuję we wszystkich kolorach z oferty. Ale tak jak pisałem ten manewr można zrobić tylko na kafle gdyż w podłodze drewnianej czy panelowej zostawia się większą dylatację i ta listwa jej nie zakryje. Listwa ma grubość tylko 8 mm a wysokość 60 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEWA 30.07.2013 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Jesteśmy z tych drzwi zadowoleni. Nic się z nimi nie dzieje. Cicho się zamykają, nic się nie odkleja. Jedyna uwaga, to lekko przekręca się szyld w dwóch parach, ale one akurat są intensywnie eksploatowane przez naszą Córcię Wystarczy dokręcić i ok. Nie mam uwag, drugi raz wybrałabym te same. Widać na nich kurz, no ale to nie ich wina:) http://desmond.imageshack.us/Himg600/scaled.php?server=600&filename=dsc08401z.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg641/scaled.php?server=641&filename=dsc08406v.jpg&res=medium Co masz na ścianie obok drzwi? Czy t jest lustro, tapeta??? Wygląda cudnie. Jakie masz panele w holu i co to są te piękne kamyczki w jednym rzędzie paneli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEWA 30.07.2013 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Mam problem z wyborem koloru drzwi wewnętrznych. Zdecydowała się na drzwi VASCO. Mam okna orzech oknoplast, drzwi dębowe call ciemne longinus z dostawką. I problem z wyborem koloru drzwi wewnętrznych. Vasco ma bardzo ciemny orzech, zastanawiam się nad machoniem. U Ani i Bartka wygląda to ładnie. Ale jak będzie wyglądał wiatrołap gdy jedne drzwi będą ciemno brązowe a drugie jasniejsze czyli kolor mahoniowy w VASCO. Proszę o Wasze opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts