Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Drzwi wewnętrzne Vasco Kospan

Patisiak

Recommended Posts

dzieki za odzew :)

widze, ze nawet listwy masz dopasowe do drzwi, jakie?

Jeśli listwy pójdą na kafle i jeśli dylatacja jest mała to można użyć listew opaskowych ościeżnicy stałej (blokowej). Występuję we wszystkich kolorach z oferty. Ale tak jak pisałem ten manewr można zrobić tylko na kafle gdyż w podłodze drewnianej czy panelowej zostawia się większą dylatację i ta listwa jej nie zakryje. Listwa ma grubość tylko 8 mm a wysokość 60 mm.

• 1 year później...
Jesteśmy z tych drzwi zadowoleni. Nic się z nimi nie dzieje. Cicho się zamykają, nic się nie odkleja. Jedyna uwaga, to lekko przekręca się szyld w dwóch parach, ale one akurat są intensywnie eksploatowane przez naszą Córcię:) Wystarczy dokręcić i ok.

Nie mam uwag, drugi raz wybrałabym te same.

Widać na nich kurz, no ale to nie ich wina:)

http://desmond.imageshack.us/Himg600/scaled.php?server=600&filename=dsc08401z.jpg&res=medium

http://desmond.imageshack.us/Himg641/scaled.php?server=641&filename=dsc08406v.jpg&res=medium

Co masz na ścianie obok drzwi? Czy t jest lustro, tapeta??? Wygląda cudnie. Jakie masz panele w holu i co to są te piękne kamyczki w jednym rzędzie paneli?

Mam problem z wyborem koloru drzwi wewnętrznych. Zdecydowała się na drzwi VASCO. Mam okna orzech oknoplast, drzwi dębowe call ciemne longinus z dostawką. I problem z wyborem koloru drzwi wewnętrznych. Vasco ma bardzo ciemny orzech, zastanawiam się nad machoniem. U Ani i Bartka wygląda to ładnie. Ale jak będzie wyglądał wiatrołap gdy jedne drzwi będą ciemno brązowe a drugie jasniejsze czyli kolor mahoniowy w VASCO. Proszę o Wasze opinie.