lubel 11.08.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Mam pilny problem. Ekipa juz mi weszła, okazało sie ze bedzie wiecej gruzu niz mysleli i potrzeba go wywieźć. Musze zamówić kontener, ale nie wiem czy moge tak na pare godzin go postawić przed klatką. Czy ja potrzebuje na to jakiejs zgody od współnoty (blokiem zarzadza wspolnota) ? Proszę poradzcie. I moze macie namiar na kogos kto mi wynajmie na jutro nieduzy kontener w Wawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 11.08.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Mam pilny problem. Ekipa juz mi weszła, okazało sie ze bedzie wiecej gruzu niz mysleli i potrzeba go wywieźć. Musze zamówić kontener, ale nie wiem czy moge tak na pare godzin go postawić przed klatką. Czy ja potrzebuje na to jakiejs zgody od współnoty (blokiem zarzadza wspolnota) ? Proszę poradzcie. I moze macie namiar na kogos kto mi wynajmie na jutro nieduzy kontener w Wawie? Każda wspólnota ma jakiegoś administratora. jego zapytaj bo wspólnota może mieć jakieś regulacje wewnętrzne. Idiotyzmem by było, gdybyś pozwolenia nie dostał bo chyba nie będziesz jedynym w historii tego bloku, który będzie się remontował i miał taki problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubel 11.08.2009 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Sprawa załatwiona. Zgoda nie potrzebna ale gospodarz radził, by za długo nie stało, bo ludzie bedą dorzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts