_Piotr 15.04.2002 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2002 Mam problem jw. Podłoga z desek ma już ok. 30 lat. Deski są zdrowe, ale niestety chyba podczas wysychania się skurczyły i teraz są między nimi szpary.Na mój niefachowy ale chłopski rozum można by to albo czymś pozatykać (czym, gdy taka podłoga przecież pracuje?) albo zrywać deski i dosuwać jedną do drugiej...Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 15.04.2002 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2002 Ja u siebie zaszpachlowałem te szpary pyłem z cykliniarki+lakier nitro.Jest trochę ciemniejsze niz deski,ale nie ma szpar i nie pęka.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HARY 15.04.2002 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2002 W "Czterech kątach" pokazane zostało kiedyś mieszkanie z podobnym problemem do Twojego. Rozwiązanie było następujące: poszerzono szpary a w to wklejono zabejcowane na inny kolor listewki. Wyglądało super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts