czupurek 08.12.2003 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2003 Dzięki za miłe przyjęcie. Praojciec chyba trochę przesadził tym cytuję: byle byś nie był uciążliwy dla otoczenia" - muszę poprawić uciążliwa. Nadal jestem na poddaszu tzn. ocieplam, ale jest coraz ładniej, naprawdę dla mnie cudo. Aha, muszę przyspieszyć prace tzn. znaleźć kogoś do intal. wewn. bo.... S P R Z E D A Ł A M M I E S Z K A N I E !!!!!!!!! (hura) muszę się pochwalić 2 dni, całe 2 dni sprzedawałam i za chwilę nie będę miała gdzie mieszkać. podobno teraz ludzie biorą wszystko i to dosłownie (boją się nowego roku) pozdrawiam szczęśliwców co mieszkają już w domkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.12.2003 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2003 sorry nie miał to być nowy temat tylko odpowiedź - nie umiem jeszcze poruszać się po forum, więc zbłądziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts