długi 08.12.2003 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2003 nie bądźcie tacy i podzielcie się doświadczeniem. Interesuje mnie dobry i niedrogi architekt do projektu idywidualnego.Każda informacja jest dla mnie cenna:koszty.warunki płatności , zakres prac itp.CZY nie buduje się nikt z ŁODZI ?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kolin 16.12.2003 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Ja wybrałem gotowy projekt Biedronkam więc nie pomogę.Kolin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 25.06.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Poszukuję fajnego i normalnego cenowo architekta do adaptacji projektu gotowego z Łodzi.Ktoś z mojego miasta już to robił /adaptował projekt/. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi!!! Ps. Szukałam ale nic nie znalazłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 28.06.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 No co!!!Nikt nie adaptował projektu gotowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.06.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 masz ból......... przyjedź do Lublina znajde Ci go w mig pozdrawiam pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bobek 29.06.2006 03:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 WitamMnie adaptacja z projektem przyłącza energetycznego + projekt zagospodarowania dzialki kosztowała 1700zł (drobne zmiany w projekcie) , architekt raczej normalny. Jeśli jesteś zainteresowana to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 29.06.2006 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Bobek daję znak, jestem zainteresowana.Dzięki za odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margaret.d 30.10.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Witam wszystkich budujących w woj. łódzkim. Przyznam szczerze, że nie wiem do końca w którym dziale mam założyć temat więc piszę wpierw i tutaj gdzie jest najwięcej osób. Jesli post muszę przenieść do innego działu to proszę o wskazówkę gdzie bo nie wiem Wracając do tematu, czy możecie mi polecić jakiegos architekta z okolic Aleksandrowa łódzkiego, który za przebudowę domku letniskowego na całoroczny nie zedrze z człowieka skóry?? Więcej na tematy mojego domku w temacie http://forum.muratordom.pl/przeksztalcenie-domu-letniskowego,t115715.htm Pozdrawiam Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Robert_K 31.10.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Znam architekta bardzo taniego ale niezbyt dobrego - ot projekt sztuka dla sztuki, ale przechodzi w starostwie....na prv mogę dać namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akarolak 26.04.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 szukam architekta z Łodzi który nidurzym kosztem wykonałby modyfikację projektu gotowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcgreat 24.06.2013 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Witam wszystkich serdecznie, jeśli ktoś będzie szukał dobrego i sprawdzonego architekta to polecam pracownie projektową Mono-Art .Mieliśmy już wybrany projekt gotowy domu , chcieliśmy tylko się upewnić .Okazało się, że to co nam się podobało było mało praktyczne o czym nie wiedzieliśmy. Pani Architekt zaprojektowała nam od nowa piękny dom, idealnie dopasowany do naszych oczekiwań i preferencji, finalnie wyszło niewiele więcej niż za projekt gotowy. Jesteśmy bardzo zadowoleni i polecamy http://www.mono-art.com.pl/ 608 070 503 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin998 26.10.2016 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2016 Czy ktoś słyszał o świetlikach tubowych ? Chciałbym zamontować je w dużych pomieszczeniach ? Może jest jakiś architekt co ma z tym doczynienia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam-40 04.02.2020 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Jak wychodzi to cenowo? Dobry architekt trochę kosztuje. Czy podadzą mi takie cenny telefonicznie? Czy jednak sam będę musiał się do nich zgłosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts