Gościk 13.12.2003 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2003 W temacie wyższości Swiąt ......... na chwile obecną zdecydowanie Boże Narodzenie. A powaznie, to tak jak z samochodami, no która marka najlepsza? A jeszcze powazniej....... przyszłość pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am00 13.12.2003 01:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2003 Wybrałem BK 24cm + styropian, bo buduję letnisko, które będzie ewoluowało do domu całorocznego (mam do emerytury jeszcze 5794 dni). W związku z tym, ocieplenie styropianowe pojawi się znacznie później (jest chyba droższe niż sama ściana!). Gdybym ocieplał od razu, to może wybrałbym silikat, albo grubszą z BK. Gdybym był bogaty, to postawiłbym trójwarstwową z klinkierem na wierzchu, no i zmieniłbym projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ppp.j 13.12.2003 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2003 am00 Wybrałem BK 24cm + styropian, bo buduję letnisko, które będzie ewoluowało do domu całorocznego (mam do emerytury jeszcze 5794 dni). To podobnie jak ja (jeśli chodzi o emeryturę ) a BK mam 36 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.12.2003 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2003 Jak się mieszka w termosach?Z tą foliówką na głowie to chyba lekka przesada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts