Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Opłaty stałe za GAZ ==> Masakra w Biały Dzień

jacekot

Recommended Posts

Dziś dostałem rachunek za gaz za czerwiec oraz lipiec i "trochę sie zdziwiłem :o

Zużycie fizyczne gazu za dwa miesiące do ogrzewania wody 40m3 opłaty za faktyczne spalenie gazu do pogrzewania wody 55 zł brutto . Pozostałe opłaty stałe za dwa miesiące 150 zł brutto ( rachunek cały 195 zł ) czyli za miesiąc płace 75 zł czy używam czy nie gazu .

Idąc dalej 75zł x12 miesięcy = 900 zł rocznie , krótko mówic to ROZBOJ W BIAŁY DZIEŃ . :evil:

Ktoś mi powie że zawsze tak bylo , albo że mogę zerwać umowę , może i tak

ale to nid nie zmienia mojego zdania . :evil: :evil: :evil:

Dziś dostałem rachunek za gaz za czerwiec oraz lipiec i "trochę sie zdziwiłem :o

Zużycie fizyczne gazu za dwa miesiące do ogrzewania wody 40m3 opłaty za faktyczne spalenie gazu do pogrzewania wody 55 zł brutto . Pozostałe opłaty stałe za dwa miesiące 150 zł brutto ( rachunek cały 195 zł ) czyli za miesiąc płace 75 zł czy używam czy nie gazu .

Idąc dalej 75zł x12 miesięcy = 900 zł rocznie , krótko mówic to ROZBOJ W BIAŁY DZIEŃ . :evil:

Ktoś mi powie że zawsze tak bylo , albo że mogę zerwać umowę , może i tak

ale to nid nie zmienia mojego zdania . :evil: :evil: :evil:

Jakies tam zuzycie jednak miales. A czy jak w ogole nie uzywam gazu przez letnie miesiace (wode grzeje solarami) to tez sa te stale oplaty? Skoro nie zuzywam, to nie dostarczaja, wiec nie powinno byc oplaty za dostawe gazu. Ale zapewne jest inaczej...

Nie zużywam a płacę.

To jest normalna banda!

Gazociąg zrobiliśmy temi rencami a oni kasują za tzw. przesył.

To normalna mafia.

Mam wszystkie papierki i idę do nich powalczyć.

Za to że miałem prawie zerowe zużycie policzyli mi w/g najdroższej taryfy.

Banda,mafia.. to zbyt delikatne określenia dla tych ...@%$#@&^% !!!

Nie zużywam a płacę.

To jest normalna banda!Gazociąg zrobiliśmy temi rencami a oni kasują za tzw. przesył.

To normalna mafia.

Mam wszystkie papierki i idę do nich powalczyć.

Za to że miałem prawie zerowe zużycie policzyli mi w/g najdroższej taryfy.

Banda,mafia.. to zbyt delikatne określenia dla tych ...@%$#@&^% !!!

Ja też tak myślę :evil:

http://forum.muratordom.pl/ile-wynosza-u-was-oplaty-przesylowe-za-gaz,t163249.htm

:-?

• 1 year później...