lukkli84 11.08.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Założyłam dziennik a więc zakładam też komentarze do naszego dziennika budowy-marzenia wielka rzecz, GRACJAN Agi i Łukasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.08.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Witaj Aga pomysł "na ciąże" dobry, usmiałam się tylko żebys sobie nie wykrakała pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukkli84 14.08.2009 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Witaj kala67 Najważniejsze,ze pomysł poskutkował, choć myślałam,ze dziś już taka znieczulica ogólna w społeczeństwie panuje,że wcale cieżarną nawet nie wezmą pod uwagę a tu proszę! taka miła niespodzianka Kto oglądał film "Secret" albo czytał książkę, wie o czym teraz napiszę.... jak się czegoś mocno pragnie i chce to się to osiągnie - siła pozytywnego myślenia... marzenia WIELKA rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna kawka 03.09.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Cześć Aga Zazdroszczę Ci Twojego optymizmu.Ja w przeciwieństwie do Ciebie od zawsze chciałam mieć swój własny wymarzony dom.Tylko jakoś moje marzenia w tej sprawie się nie spełniają Jednakże po przeczytaniu Twojego dziennika(z małymi zmiankami to tak jakbym czytała o sobie) wiem że można to zmienić. Wspólnie z mężem powzieliśmy decyzje;zaczynamy załatwiać sprawy papierkowe odnośnie GRACJANA Pomimo że z kasą u nas cienko Dobrze że są tacy ludzie jak Ty,co dodają optymizmu.Dzięki,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 16.09.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 hej To gdzie ta budowa ? pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.09.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 no własnie.....co u was nowego?? [/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 16.09.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 To znowu ja- też Aga, wyczaiłam....oj dawno na forum mnie nie było - że rozmawiałaś już z moim mężem... innymi słowy już wiem gdzie się budujecie, no i kto robi Wam obsługę geodezyjną Pozdrawiam z drugiej strony drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukkli84 21.09.2009 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Kochane wrociłam, w wolnej chwili opisze co u mnie nowego i jak bardzo nerwowego póki co bardzo serdecznie Was pozdrawiam i sąsiadke też :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukkli84 19.10.2011 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Witaj Aga pomysł "na ciąże" dobry, usmiałam się tylko żebys sobie nie wykrakała pozdrawiam Nie było mnie tu dwno.... kala67 miałaś racje:) wykrakałam sobie:) ciąża kompletnie nieplanowana, totalne zaskoczenie........:-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts