duduś 11.08.2009 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Poszukuję ( ale nie wiem własnie jak się nazywa ) takiego namiotu dwuosobowego , który oprócz tego że ma być lekki to jeszcze ma się tak szybko ( łatwo ) rozkładać .Chodzi o to że nie ma tam żadnych rurek stelarzy - tylko coś innego i właśnie nie wiem jak się to nazywa i jak się nazywa taki namiot A chcę poszperać w Googlach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 12.08.2009 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 w goglach to nie szperaj lepiej, szkoda oczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.08.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Chodzi zapewne o "Quechua 2 Seconds", albo coś w tym stylu.To taki namiot ze stelażem z połączonych na stałe rurek, który rozkłada się sam po odblokowaniu zabezpieczeń i podrzuceniu go w górę. Skłądanie jest nieco trudniejsze, bo trzeba mieć wprawę, ale też nie jest żle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkadio77 12.08.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 jest np. tu cena w Irlandii 48 E, rozne desenie od krowki do oblokow nieba, nieuzywalem wiec nic wiecej nie doradze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.08.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Quechua to firma, jej sprzęt do kupienia w Decathlonie - tu więcej o tym namiociehttp://www.przezswiat.pl/artykul,42,Samorozkladajacy_sie_namiot_-_Quechua_2_Seconds a jeśli chcesz pogooglować, to szukaj w samorozkładających sie namiotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 17.08.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 A co to za filozofia złożyć namiot z rurkami? Cały czas korzystamy z namiotu dwuwarstowego i jego złożenie z młodym to ok 5-10 min. Nawet w deszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts