Sweetstar 12.08.2009 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Witam! Zaczęłam się troszkę orientować w kwestii wybudowania własnego gniazdka i chciałabym się dowiedzieć, czy ten rodzaj ogrzewania jest dobry? Czy inne rodzaj są lepsze, wydajniejsze? No i jakie mniej więcej są koszty tego rodzaju imprezy? Pierwszy i i drugi artykuł. Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sweetstar 15.08.2009 02:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 A czy ja tak napisałam? Chciałabym wiedzieć, czy to ma w ogóle sens, a jeśli nie, to co jest lepsze Nie jestem osobą, która zna się na tego typu rzeczach, ale zanim zaufam jakiemuś "fachowcowi" w sklepie chciałabym sama czegoś więcej się dowiedzieć. Dziękuję za wątki, rozumiem, że to sobie nie poradzi w chłodniejszych warunkach. Wobec tego co jest teraz najekonomiczniejszym i w miarę "zielonym" sposobem ogrzewania domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sweetstar 16.08.2009 00:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Łoo! Naprawdę? Fajny pomysł... Ale zanim u mnie coś wyrośnie, żeby się nadawało na podpałkę to trochę minie Mhm, czyli jeśli nadgorliwie ocieplę dom, zamontuję to i np. połączę z kolektorami słonecznymi, bo ma taką opcję, to jest to dobra inwestycja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 16.08.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Zaczęłam się troszkę orientować w kwestii wybudowania własnego gniazdka i chciałabym się dowiedzieć, czy ten rodzaj ogrzewania jest dobry? Czy inne rodzaj są lepsze, wydajniejsze? No i jakie mniej więcej są koszty tego rodzaju imprezy? Przejrzałem Twoje wcześniejsze posty, i coś mi się wydaje, że najbardziej interesuje Cię promocja marki LG. Czyżbym się mylił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fruit 19.08.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Nie znam się za bardzo na tym, ale wydaje mi się, że podstawa to dobrze ocieplony dom. Wtedy koszty ogrzewania spadną znacznie. Mi sie najbardziej marzy teraz ogrzewanie podłogowe chociażby w łazience, lubie jak jest ciepło w stopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sweetstar 31.08.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Przepraszam, że tak długo się nie odzywałam, ale dopiero z urlopu wróciłam HenoK - mylisz się, nie to mnie najbardziej interesuje Nie przeczę - lubię akurat tę (choć nie tylko tę) markę, ale sądzę, że każdy ma jakąś, do której czuje się przywiązany. Sprawdziła się u mnie i tam, gdzie mogę się podzielić opinią o niej, to to robię W końcu po to mamy to forum, prawda? A to mnie zaciekawiło, bo nie wiedziałam, że wachlarz produktów tej firmy jest aż tak szeroki, stąd pytanie do bardziej zorientowanych mpoplaw - czyżbym wyczuwała ironię? nie śpię na pieniądzach, chcę się mniej więcej zorientować z czym to się je i zacząć organizować budowę. Na nic nie jestem jeszcze zdecydowana, szukam informacji. A że wychodzę z założenia, że gaz i węgiel to raczej niezbyt przyszłościowe materiały, więc zastanawiam się nad czymś alternatywnym. Wybacz, że jestem takim laikiem w tej dziedzinie. fruit - oj też bym tak chciała Zwłaszcza po gorącej kąpieli byłoby milej wyjść z wanny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 31.08.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Na nic nie jestem jeszcze zdecydowana, szukam informacji.To na początek przejrzyj te linki, które podał Ci mpoplaw. Potem pytaj już o konkrety. Bo pytanie : chciałabym się dowiedzieć, czy ten rodzaj ogrzewania jest dobry? Czy inne rodzaj są lepsze, wydajniejsze? jest niestety zbyt ogólne, abyś uzyskała konkretna odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts