misiakulka 13.08.2009 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 jak bym to widziała w wersji animowanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arabella 13.08.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Ze ślimakami jak z motocyklami - SĄ WSZĘDZIE!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 13.08.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Zawsze możecie założyć hodowlę ślimaków, wytresować je i nasyłać na znienawidzonych sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
L.E.FemFem 13.08.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Jak się zrobi odpowiednio strome podejście, to schody nie są potrzebne. Widziałem w górach- było stromo i ślimaki nie daly rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 13.08.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Ale obawiam się że wówczas w zimie bez raków ludzie też nie dadzą rady... choć z 2 strony zamkniecie się w środku i żadnych nieproszonych gości, ani teściowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
L.E.FemFem 13.08.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 A jak już wejdziesz, to jaka satysfakcja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.08.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 wczoraj taki jeden mi ciszachem wlazł do salonu...pokonał 6 schodów na taras...ekstrim jakiś ...ale dostał nauczkę...wlazł w kuli styropianowe... z których go obierałam z kwadrans A po obieraniu: buziaczek , liścia sałaty w pyszczek i na trawnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.08.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 wczoraj taki jeden mi ciszachem wlazł do salonu...pokonał 6 schodów na taras...ekstrim jakiś ...ale dostał nauczkę...wlazł w kuli styropianowe... z których go obierałam z kwadrans A po obieraniu: buziaczek , liścia sałaty w pyszczek i na trawnik? sałaty nie miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.08.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 wczoraj taki jeden mi ciszachem wlazł do salonu...pokonał 6 schodów na taras...ekstrim jakiś ...ale dostał nauczkę...wlazł w kuli styropianowe... z których go obierałam z kwadrans A po obieraniu: buziaczek , liścia sałaty w pyszczek i na trawnik? sałaty nie miałam I mam nadzieję ,że "z liścia" też nie dostał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.08.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 no co Ty never Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.08.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 a oto przybłęda - zwróćcie uwage na prawy czułek - kulka styropianu mu świat przesłoniła http://lh5.ggpht.com/_E0CRzVXnyak/SoP5ry7a3DI/AAAAAAAADLM/1DMjltVpMt8/s640/slimak.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 13.08.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 A ja się dziwiłem skąd tu tyle postów... A tam ludzie na porady czekają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.08.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 A ja się dziwiłem skąd tu tyle postów... A tam ludzie na porady czekają... Według moich obliczeń już 10-15 post nie ma żadnego związku z tematem (i tak za każdym razem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiakulka 13.08.2009 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 ale co wy! jesteście dla mnie skarbnicą widzy i dobrych rad. i nie przestawajcie. pliz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.08.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 ale co wy! jesteście dla mnie skarbnicą widzy i dobrych rad. i nie przestawajcie. pliz Ale widzisz............krzyczą na nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 14.08.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Ale widzisz............krzyczą na nas Ślimaki na ciebie krzyczą ? No to ładnie ładnie, jakieś malowanie było i sie nawdychało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 14.08.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 WitamOd 30 lat pracuję w policjiProblem atakujących ślimaków jest jednym z głównych źródeł przestępczości w Polsce, chociaż nie mówi się o tym głośnoUważajcie na ślimaki w ciemnych bramach i spelunach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiakulka 14.08.2009 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Uważajcie na ślimaki w ciemnych bramach i spelunach!!! no nie!!! trzymajmy się tematu. a na schodach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 14.08.2009 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 trzymajmy się tematu. a na schodach? na schodach to i my i ślimaki trzymają się poręczy , .........nie tamatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 15.08.2009 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 no bo jak są schody, to ślimaki strasznie tupią tą jedną nogą i można je w pore przepędzić. A tak poważnie to majstrowi chyba nie chce się robić szalunku na schody. Podjazd zimą to porażka, bo służy za zjazd (na dupie). Takie rzeczy można robić dodatkowo np. dla wózka dziecięcego czy inwalidzkiego. dupa. jak będziesz miał 60 lat i artretyzm, to się dowiesz po co są schody. I przeklniesz je tak jak i obecnych doradców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts