papciak 12.08.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Poszukuję kontaktów do solidnych, uczciwych i wywiązujących się z terminów dostaw składów budowlanych, które w swojej ofercie posiadają w dobrych cenach nasępujące materiały:- gazobeton - silikaty- bloczki fundamentowe- styropian- i inne niezbędne do budowy domu jednorodzinnego Będę wdzięczny za każdy przekazany kontakt i opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika.Sz-a 12.08.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 witam.ja budowalam dom w okolicach Legionowa k. warszawy- SSo tej wiosny. zaopatrywalam sie z skladzie w nieporecie- ZAKPOL> zadowolona jestem ze wspolpracy. dostawy sa "juz" lub nastepny dzien. ceny w miare dobre- na bloczki H+H byli nie do przebicia dla konkurencji..raz zdarzylo sie ze paleta krzywo stanela przy rozladunku iczesc bloczkow sie rozbila- bez najmnijeszego problemu oddano mi pieniadze za rozbite bloczki.bardzo uprzejma i kompetentna obsluga. sklad ma tez firme budowlana- wiec sluza dodatkowo radami z wlasego doswiadczenia. ja osobiscie bylam bardzo zadowolona ze wspolpracy z nimi. najprawdopodobniej beda jeszcze wykonywac nasz dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts