ellaj 12.08.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Czy uzywal ktos z Was zaprawy do plytek klinkierowych na zewnatrz Kreisel?Kupilam szara i miala byc do klejenia plytek i do fug.Jest ona z takimi drobnymi kamyczkami.Teraz nie wiem, bo plytkarz powiedzial mi, ze to sie nie nadaje, bo woda wyplucze z fug.Co o tym sadzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chrobry 12.08.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Ja miałem taką zaprawę do cegły klinkierowej na kominie i oddzielną zaprawę do fugowania - wszystko z Kreisla. Narazie nic sie nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 12.08.2009 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 To nie wiem, co robic, bo jutro juz przychodza klasc te plytki.Najgorsze, jak fachowiec nie ma przekonania.On chce koniecznie klej eleastyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ceem666 12.08.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Czy ta zaprawa jest do płytek czy do klinkieru - to jest różnica...Jeśli posiada kamyczki to wydaje mi się że jest to zaprawa do klinkieru - ale do cegły. Płytki lepiej kładzie się na kleju, i tu wykonawca może miec rację, zaprawę można wykorzystac do fugowania. ...ale jeśli jest to zaprawa do płytek ... to wtedy powinno byc OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 12.08.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 jezeli to jest POZMUR-KL 130 http://www.kreisel.com.pl/katalog_produktow/zaprawy_murarskie/pozmur_kl_130 to niedobrze - jest to zaprawa murarska, natomiast jezeli masz SUPER MULTI 103http://www.kreisel.com.pl/katalog_produktow/zaprawy_i_masy_klejowe/super_multi_103 to jest ok. poszukaj na stronie Kreisla swojego produktu i wszystko stanie sie jasne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 13.08.2009 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 By to licho...Oczywiscie mialam te pierwsza.Juz wymienilam w castoramie na klej elastyczny. Musze tylko dokupic jeszcze fuge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo33 13.08.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Witam Mam goraca prosbe moglby mi ktos podeslac fot. jaka jest roznica pomiedzy Kreisel Pozmur-kl szary a grafit? Chodzi oczywiscie o odcien W leroy merlin jest promocja ale nie da sie zobaczyc roznicy, bo jest w workach PILNE [email protected] dzieki z gory Pozdrawiamn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 14.08.2009 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 W casto, z kolei, byla probka tylko szarego. Grafitowy ktos wyrwal z probnika.Dla mnie ten szary byl bardzo ciemny, to pewnie grafit jeszcze bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts