KArt 12.08.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Witam, pilnie szukam wzoru protokołu badań i sprawdzen wewnętrzenej instalacji wodnej kanalizacyjnej i grzewczej. Mój instalator wczesniej wykonał mi instalacje, a teraz do pozwolenia na użytkowanie musze dostarczyć w/w protokóły. Mój instalator ma uprawnienia do odbioru ale nie ma wzoru (podobno nikt tego nigdy nie potrzebował)bardzo dziekuję wszystkim za szybką pomoc.Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 12.08.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 ma uprawnienia i nie wie co napisać????? a gdzie kupił? ja też se kupię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin714 12.08.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Protokół z badań zawiera wyniki prób i badań. Niech napisze co badał, poda wyniki, napisze, że wyniki są pozytywnew oczywiście jeśli są i ot cały protokół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts