pepe4147 12.08.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 http://images45.fotosik.pl/179/fbcac97951d8e3bem.jpg Jak zakryć tą rurę? - Proszę o porady i pomysły?! Bardzo proszę o pomoc. Nie wiem jak się do tego zabrać.... Ważne info: - nie wiem jakie: profile, haki, uchwyty, grubość płyty G-K..... - chcę to wykonać z rigipsu, w który zamontuję halogeny, - sufit jest już obniżony o ok. 20cm od stropu i zrobiony z rigipsu, jednak nie wiem gdzie są umieszczone profile mocujące (świeżo się wprowadziłem i nie mam kogo zapytać) - rura jest nachylona od ściany do dołu około 5 cm na 1 metrze, więc pomyślałem żeby zrobić "takie" cztery schodki i w każdym z nich halogen, - dodatkowo (tu już zupełnie brak mi wyobraźni) chcę też jakoś ukryć rurę pionową...... PLEASE HELP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clevland 12.08.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Co to Alternatywy ? Jeżeli sufit jest podwieszany to zdejmij regipsy i niech fachowiec schowa (puści) tą rurę w suficie podwieszanym. Inna opcja: Fachowiec może tą rurę puścić w rogu sufitu i ściany... Poszukaj w wyszukiwarce (nie tylko na forum): "sufit podwieszany" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.08.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 jeeeesoooo kto Ci to zrobił .... trzeźwy nie był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts