iwonagos 12.08.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Kupiłam stelaż podtynkowy panda. Na szybcika, fecet kładł kafle, więc wiadomo, pod zabudowę. Minęły 2 miesiące, a tu kuku. Dziś obeszłam markety w poszukiwaniu brakujących części, tzn deski i przycisku. No i klops, bo okazuje się, że nigdzie nie ma. Przycisk ma być taki, że obydwa, na pół i cały zbiornik mają być obok siebie, a nie pod. Poza tym marzyła mi się deska wolnoopadająca, ale chyba zupełnie nie będzie to realne, żebym jakąkolwiek kupiła. Mam pytanie do Was. Może wiecie jaką firm zastąpić to koło, czy w ogóle się da??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 13.08.2009 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 To moze poszukaj w salonach łazienkowych, a nie tylko marketach Pytałeś sprzedawcę, czy ci sprowadzą? Nie ma w hurtowniach, w czym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonagos 13.08.2009 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 tak, szukałam, sprzedawca mój kiepski raczej, mówi, że to potrwa trochę, a my się już chcemy wprowadzić, bo niedługo rodzę, myślałam, że mogę kupić brakujące elementy z innej firmy. Może ktoś poradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 13.08.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Polecam sklep internetowy Termico. Chłopaki sprowadzą wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts