TomWol 13.08.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Witamzakupiłem dom z lat 70, muszę zrobić podłogę w kuchni w części wiatrołapu. Poprzedni właściciel dobudował kuchnie ale nie chciało mu się wykańczać i zasypał podłogę i wyłożył ją dwoma warstwami płyt paździerzowych na to "gumoleum". Proszę o jakieś pomysły jak zabrać się do tej inwestycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
william.bonawentura 13.08.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Witam zakupiłem dom z lat 70, muszę zrobić podłogę w kuchni w części wiatrołapu. Poprzedni właściciel dobudował kuchnie ale nie chciało mu się wykańczać i zasypał podłogę i wyłożył ją dwoma warstwami płyt paździerzowych na to "gumoleum". Proszę o jakieś pomysły jak zabrać się do tej inwestycji. Czym zasypał ? Generalnie poguglaj na "podłoga na gruncie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomWol 13.08.2009 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Witam ponownieZ tego co wiem tylko piachem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
william.bonawentura 13.08.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Witam ponownie Z tego co wiem tylko piachem... Piasek trzeba zagęścić warstwami co 20cm. Jeśli jest go więcej to musisz go wykopać i z powrotem wrzucić warstwami. Zagęszczarkę wypożyczysz za mniej niż 100zł/doba lub kupisz poniżej 2000zł. Potem podkład betonowy 10cm, izolacja pozioma, styropian, wylewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts