darek20001 13.08.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Mam do pomieszczenia gospodarczego drzwi koloru bialego , w domu wszystko mam w odcieniu szarego , okna i drzwi wejsciowe .Czy da sie cos z tym zrobic , czy odpuscic sobie. ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 13.08.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Myslę, że w grę mogą wchodzić lakiery samochodowe . Tyklo czy uda się zrobić to estetycznie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 13.08.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Gdzieś mi się obiło że Para Melamina powinna dać temu radę. Ale to takie raczej słabe "obicie" A okleic nie można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek20001 14.08.2009 04:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Znalazlem cos takiego sprzedawca twierdzi ze nie ma problemu, czytalem opinie i ponoc sprawdza sie doskonale . czy ktos juz tego uzywal?? http://www.majic.pl/pl/farby/przeznaczone_do/%C5%9Bcian/id_147.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stilla 14.08.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 No ciekawa jestem czy sprawdzi się przy malowaniu okna pCV ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facet27 25.08.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Myslę, że w grę mogą wchodzić lakiery samochodowe . Tyklo czy uda się zrobić to estetycznie ? kiedyś kolega się pomylił w zamówieniu i trzeba było przemalować taki zestawik zrobił to mój magazynier sprejem z lakierem samochodowym i wyszło tak ze gdybym nie wiedział że było malowane to bym się w życiu nie domyślił jak ktoś ma dobrą rękę to da sobie radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts