Wakmen 10.12.2003 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 Wakmen, w tej sytuacji zobowiązuję się do dowiezienia lizaczka przy okazji jakiejś mojej wizyty w 3mieście, tylko nie wiem kiedy. Lizaczek składający się prawie z samych łatwoprzyswajalnych węglowodanów doda Ci sił do wytężonej pracy, mającej na celu zdobycie, jak mniemam, środków na budowę. Oj cieszę się podwójnie z każdego dodatkowego doładowania energii. Zawsze się przyda a tym bardziej pod taką postacią. Dzięki raz jeszcze i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.12.2003 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 Wakmen, a będziesz na zjeździe forumowiczów 21 lutego w Warszawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 10.12.2003 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 Tak jak pisałem kilka postów wyżej jest mi bardzo przykro, że nie będę mógł się z Wami wszystkimi spotkać. Do końca maja mam bardzo napięty grafik wszelkich prac aby jak najwięcej zdobyć funduszy na część budowlaną naszych planów. Niestety nie mam żadnego sponsora i wraz z kochaną Żoneczką możemy liczyć tylko na siebie. Wiem, że ... da Bóg dzień, da Bóg radę.Uwielbiam czytać to forum. Po prostu Ono (Forum, albo tak naprawdę Wy) jest składnicą wiedzy, którą nie można tak poprostu pozostawić.[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.12.2003 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 Wakmen, trzymaj się. Obiecuję, że lizaczka dowiozę. Nawet 2 (drugi dla żony)PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.12.2003 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 I do mnie Mikołaj napisał, że dostanę prezencik. A nawet nazwał mnie aniołkiem Pozdrawiam serdecznie Mikołaja i wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 11.12.2003 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 Żoneczka też dziękuje za lizaczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 13.12.2003 02:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2003 13 grudnia - Dzień św. Łucji Święta Łucja żyła w latach 283-303. Mieszkała prawdopodobnie w Syrakuzach na Sycylii. Swój majątek - podobnie jak święty Mikołaj - rozdała ubogim. We Włoszech to właśnie ona 13 grudnia przynosi dzieciom podarki. Na Łotwie wierzono, że w noc św. Łucji wilkołaki schodziły do piekła, by wykraść stamtąd moc, która miała dać ziarnu życie i siłę wydania na wiosnę obfitych plonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 13.12.2003 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2003 Witam,Inz Sw Mikolaj caly czas czuwa nad nami maluczkimi. Bo ktoz jak nie On moca swoja zmienil tytul tego watku i przeniosl go do innego forum?Pozdrowienia raz jeszcze Mikolaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 22.12.2003 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 Panie Mikołaju - otrzymałam niby prezent od Was...a tu cisza! Czyżby to tak zawsze długo trwa? Rozumiem poczta.....ale wy to powinniście dotrzymywać słowa . Zawiedziony Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.12.2003 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2003 Panie Mikołaju, pospiesz się boż to już Wigila a prezentu nie ma.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.12.2003 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2003 Ja tez sie dopisauje to koleżanek powyżej, może nie bedziemy musiały czekać do następnych Swiąt.Pozdrawiam Wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 24.12.2003 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2003 A ja czekam i czekam i czekam... No tak, zaczynam podejrzewać, że Mikołajem był którys z posłów. To w ich stylu. A może się jeszcze miło rozczaruję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 26.12.2003 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2003 Inż. św. Mikołaj wypoczywa na wyspach Bora Bora i proszę mu nie przeszkadzać . Jemu też należą się wakacje. A dla tych wszystkich, którzy tak bardzo się niecierpliwią "w zamian" przesyłam: http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1138.jpg Dla św. Mikołaja również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 29.12.2003 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2003 Prezenty zostały przekazane do działu pocztowego przed świętami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 29.12.2003 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2003 Witam,Ha, teraz wszystko jasne. Elfy zajmuja sie naszymi prezentami. No i troche im zeszlo. Ale to zrozumiale, przed swietami bylo mnostwo pracy.Pozdrowienia dla elfow z komorki wysylkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 31.12.2003 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 Ha, no i ostatnim rzutem na taśmę dotarł do mnie prezent od inż. Św. Mikołaja, ale nie powiem co.... Dziękuję Mikołaju i poszalej sobie na Sylwestra, bo Ci się należy!!!!! Do siego Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.12.2003 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 A do mnie nie dotarl jeszcze.. moze dzis...czekam z nieciepliwoscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 31.12.2003 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 Oj i ja.... czekam... nikt nie chce puścić pary z klawiatury co to jest..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 31.12.2003 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 A do mnie św. Mikołaj dotarł w Sylwestra Dziękuję, prezent bardzo na czasie , będzie pomoc w podejmowaniu decyzji Życzę Redakcji na nadchodzący Nowy Rok samych wspaniałych pomysłów z korzyścią dla siebie no i dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 31.12.2003 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 Czyli i ja pojadę do domu z nadzieją, że niespodzianka będzie na mnie czekała ... http://obrazki.babiniec.pl/Nowy%20Rok/2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts