Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

In?. ?wi?ty Miko?aj - Znowu sie odezwa? !!!

Recommended Posts

Wakmen, w tej sytuacji zobowiązuję się do dowiezienia lizaczka przy okazji jakiejś mojej wizyty w 3mieście, tylko nie wiem kiedy. Lizaczek składający się prawie z samych łatwoprzyswajalnych węglowodanów doda Ci sił do wytężonej pracy, mającej na celu zdobycie, jak mniemam, środków na budowę.

Oj cieszę się podwójnie z każdego dodatkowego doładowania energii. Zawsze się przyda a tym bardziej pod taką postacią.

Dzięki raz jeszcze i pozdrawiam.

• Odpowiedzi 52
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wakmen, a będziesz na zjeździe forumowiczów 21 lutego w Warszawie?

Tak jak pisałem kilka postów wyżej jest mi bardzo przykro, że nie będę mógł się z Wami wszystkimi spotkać. Do końca maja mam bardzo napięty grafik wszelkich prac aby jak najwięcej zdobyć funduszy na część budowlaną naszych planów. Niestety nie mam żadnego sponsora i wraz z kochaną Żoneczką możemy liczyć tylko na siebie. Wiem, że ... da Bóg dzień, da Bóg radę.

Uwielbiam czytać to forum. Po prostu Ono (Forum, albo tak naprawdę Wy) jest składnicą wiedzy, którą nie można tak poprostu pozostawić.

[/code]

Wakmen, trzymaj się. Obiecuję, że lizaczka dowiozę. Nawet 2 (drugi dla żony)

Pozdrawiam

Tomek

13 grudnia - Dzień św. Łucji

Święta Łucja żyła w latach 283-303. Mieszkała prawdopodobnie w Syrakuzach na Sycylii. Swój majątek - podobnie jak święty Mikołaj - rozdała ubogim. We Włoszech to właśnie ona 13 grudnia przynosi dzieciom podarki. Na Łotwie wierzono, że w noc św. Łucji wilkołaki schodziły do piekła, by wykraść stamtąd moc, która miała dać ziarnu życie i siłę wydania na wiosnę obfitych plonów.

• 2 weeks później...