samotny_żagiel 13.08.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Czy są może na forum uzytkownicy dzrwi składanych do kabin prysznicowych. Najchętniej uzyskałabym od Was opinie na temat drzwi Acord bifold - takich jak te - http://www.kolo.com.pl/produkt/4349Chodzi mi głównie o to czy nie ma problemów z uszczelkami i prowadnicami? A jeśli nie te to jakie?Mam kabine na poddaszu i drzwi muszą otwierać się do wewnątrz albo składać na jedna stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aawol 13.08.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 mam bifoldy w domu mają dwa lata nic im nie dolega.super szczelne nie są ale szerokość wejścia jest doskonała. Słyszałem opinie że muszą być super prosto zamontowane bo jakiekolwiek odchyłki powodują zniszczenie zawiasów. U mnie korzysta z tych drzwi mój tato ( jest trochę niepełnosprawny- łazienka z PFRON) i jest zadowolony.W Okolicach Krakowa mogę załatwić w bardzo dobrej cenie takie drzwi i inne sprawy z KOŁA ( jeśli chcesz to pytaj na priw - pomogę ).Mam nadzieję że ten post nie narusza regulaminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts