erek36 13.08.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Witam serdecznie.Wiem że może być już za późno ale poszukuje ekipy do dachu na październik-listopad z okolic śląska-małopolski (najlepiej takiej, która cały materiał organizuje sama).Wiem, że termin krótki ale zdobyłem dodatkowe pieniądze i chciałbym położyć dach przed zimą.Jakieś namiary proszę przesyłać na [email protected].Z góry dziękuje za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erek36 15.08.2009 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Ponawiam zapytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba80max 16.08.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 witam serdecznie . jestemy młodą firmą i jestesmy zainteresowani pana dachem prosze o kontakt.607391794 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts