jerzy33 13.08.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Najlepiej osobie z woj. Mazowieckiego.Proszę o kontakt celem uzgodnienia sposobu przesłania ankiety i odpowiedzi na nią.Certyfikat mógłbym odebrać osobiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agent-poznan 22.08.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 mam jedna osobe ktora wykonuje certyfikaty za 500 zl. nie musi byc na budowie, - wszystkie dane ze zdjeciem wysylasz poczta mailowa. Jesli masz dom dla siebie to przyslowiowo - "WALI CIE" jaki bedzzie rezultat - jesli na sprzedaż to jak najlepszy. Nr to 502313613 - facet jest z Suchego Lasu k. Poznania. Pozdrawiam ja jestem zadowolony z uslug dostalem to czego chcialem za 450 zl Bo po jaka cholere mi certyfikat jak buduje dla siebie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasserb 11.12.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 mam jedna osobe ktora wykonuje certyfikaty za 500 zl. nie musi byc na budowie, - wszystkie dane ze zdjeciem wysylasz poczta mailowa. I takich ludzi powinno się bardzo szybko pozbawiać uprawnień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts