annecy 13.08.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 tak se patrze za okno i cieszy mnie to , że upały się kończą - będę mógł se w końcu napalić we kominku i gapić tępo w płomienie.... tak, wiem, że to snobizm.... ale co poradzę jak lubię....? poza tym , czas następców wyprodukować , a gdzie lepiej jak przy kominku? pozdr dla kominkowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.08.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 tak se patrze za okno i cieszy mnie to , że upały się kończą - będę mógł se w końcu napalić we kominku i gapić tępo w płomienie.... tak, wiem, że to snobizm.... ale co poradzę jak lubię....? poza tym , czas następców wyprodukować , a gdzie lepiej jak przy kominku? pozdr dla kominkowiczów Mnie to jakoś nie cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.08.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 tak se patrze za okno i cieszy mnie to , że upały się kończą - będę mógł se w końcu napalić we kominku i gapić tępo w płomienie.... tak, wiem, że to snobizm.... ale co poradzę jak lubię....? poza tym , czas następców wyprodukować , a gdzie lepiej jak przy kominku? pozdr dla kominkowiczów To nie snobizm. To atawizm. Wszystko gra - u mnie nawet 1,5 palety brykietu czeka :) Niestety w weekend ma być cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 14.08.2009 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 tak se patrze za okno i cieszy mnie to , że upały się kończą - będę mógł se w końcu napalić we kominku i gapić tępo w płomienie.... tak, wiem, że to snobizm.... ale co poradzę jak lubię....? poza tym , czas następców wyprodukować , a gdzie lepiej jak przy kominku? pozdr dla kominkowiczów Mnie to jakoś nie cieszy jesteś w mniejszości. Ja se palę ognisko w ogrodzie. Wieczorami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.08.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 piroman? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 14.08.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 piroman? zuch w stanie spoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 14.08.2009 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 tak se patrze za okno i cieszy mnie to , że upały się kończą - będę mógł se w końcu napalić we kominku i gapić tępo w płomienie.... tak, wiem, że to snobizm.... ale co poradzę jak lubię....? poza tym , czas następców wyprodukować , a gdzie lepiej jak przy kominku? pozdr dla kominkowiczów To nie snobizm. To atawizm. Wszystko gra - u mnie nawet 1,5 palety brykietu czeka :) Niestety w weekend ma być cieplutko z kominkowego snobizmu sobie jeno dworuję... jeden z forumowiczów nazwał posiadanie kominka snobizmem i dlatego trafił do działu Złote Myśli... Nefer> masz rację - jaskiniowiec się we mnie odzywa... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 14.08.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 z kominkowego snobizmu sobie jeno dworuję... jeden z forumowiczów nazwał posiadanie kominka snobizmem i dlatego trafił do działu Złote Myśli... Wychodzi na to, że tu Wszystkie som snoby, albo bendom a bidet, to już wogóle szczyt wszystkiego anncy, jak tam na robocie ? w kwestii dziedziców pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 15.08.2009 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 anncy, jak tam na robocie ? w kwestii dziedziców pytam spokojnie, bez nerw... hehe przecież sezon dopiero nadchodzi... zbieram energię... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AliG 15.08.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Oj dajcie spokój niech ciepełko jeszcze trochę pobędzie, co wam tak się spieszy do tego seozonu kominkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.08.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Nefer> masz rację - jaskiniowiec się we mnie odzywa... pozdr Ze mnie wylazł wczoraj wieczorem. Nocooooooooo chłodno było :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 17.08.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 anncy, jak tam na robocie ? w kwestii dziedziców pytam spokojnie, bez nerw... hehe przecież sezon dopiero nadchodzi... zbieram energię... pozdr Życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.08.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 zbieram energię... pozdr a ja myślałam, ze do kominka to drzewo potrzebne choć nie wiem ... hm ... nie znam sie , nie mam kominka - z wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 17.08.2009 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 zbieram energię... pozdr a ja myślałam, ze do kominka to drzewo potrzebne choć nie wiem ... hm ... nie znam sie , nie mam kominka - z wyboru znaczyć sie - dziedzice już u Ciebie są.... przemyśl jeszcze wątek kominkowy... niż demograficzny czyha... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 20.08.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 tak se patrze za okno i cieszy mnie to , że upały się kończą - będę mógł se w końcu napalić we kominku i gapić tępo w płomienie.... tak, wiem, że to snobizm.... ale co poradzę jak lubię....? poza tym , czas następców wyprodukować , a gdzie lepiej jak przy kominku? pozdr dla kominkowiczów Mnie to jakoś nie cieszy jesteś w mniejszości. Ja se palę ognisko w ogrodzie. Wieczorami. Ja czasem też. Zamiennie dla grilla. PS - mój syn też - już nie pali go w swoim pokoju...a obok dwa wiadra wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 20.08.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Aaaach, tak ze dwa ranki temu słońce tak jesiennie poświeciło, zapachniało liśćmi i też mi się zatęskniło do września...i do zimy nawet, takiej ze śniegiem, wtedy to dopiero frajda w mroźny dzień rozpalić w kominku!Nie mogę się doczekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.09.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 tak se patrze za okno i cieszy mnie to , że upały się kończą - będę mógł se w końcu napalić we kominku i gapić tępo w płomienie.... tak, wiem, że to snobizm.... ale co poradzę jak lubię....? poza tym , czas następców wyprodukować , a gdzie lepiej jak przy kominku? pozdr dla kominkowiczów ja jeszcze kominka nie ma ale też czekam na produkcję przed kominkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 02.09.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 A mnie na ta nadchodzaca jesien i zime qrwica bierze. Nie lubie i juz. Wole wiosne, lato i ciepelko. Okna pootwierane, wszystko pieknie kwitnie, laze po ogrodzie na boso, nog nie moge na wieczor domyc i jest pieknie. A zima...no coz - trza przezyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzys_i_aga 18.09.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Forum sympatyków anty kominkowców. Fajne argumenty przeciwko kominkom warto przeczytać ! http://forum.muratordom.pl/do-czego-potrzebny-jest-kominek,t168222.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 18.09.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Nie cierpię zimy ale już mi za nią się ckni czasami Boże Narodzenie,ogień w kominku,wszyscy pod łapą...tacy wyciszeni...fajnie,że coś się jednak zmienia w tej naszej pogodzie.Lato przez okrągły rok?A kiedy planować wiosenne zmiany w ogrodzie?... Eeee,tak jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts