Aga i Bartek 14.08.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 WitamZlecę wykonanie instalacji wodno- kanalizacyjnej w domku jednorodzinnym. Miejscowość Oleśniczka gm Długołęka woj. Dolnośląskie. Termin realizacji od 24.08. Do budynku jest doprowadzona instalacja kanalizacyjna z szamba. Dom w stanie surowym zamkniętym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwa216 14.08.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 WitamU mnie całą hydraulikę robiło dwóch panów, są naprawdę godni polecenia, są z okolic Oleśnicy, więc blisko, podaję numer telefonu do nichJarek 601183820 drugiego niestety nie mam zapisanego.Naprawdę chłopaki znają sie na rzeczy a i jak trzeba to doradzą. Jeżeli trzeba będzie to mogę też polecić solidne ekipy od posadzek i tynków, właśnie u mnie kończą i jest super.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga i Bartek 14.08.2009 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Dzięki serdeczne za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts