BetkaWi 14.08.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Na jakiej wysokości montuje się karnisze? Mówią że 20 - 15 cm od sufitu, a jakby było niżej? Mam problem bo mam nad oknem 25 cm ściany do suftu a chciałabym zrobić jeszcze obniżenie sufitu w wykuszu i mało mi zostanie tej ściany nad oknem A tak bardzo chcę to obniżenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetkaWi 14.08.2009 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Myślałam o takim obniżeniu jak na tym zdjęciu http://deccoria.pl/galeria/foto,id,19787,206114 Nie wiem ile można obniżyć minimalnie żeby dało się zamontować w to obniżenie halogenki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 15.08.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Sufit musi być obniżony o jakieś 13 cm, może uda się mniej. I jeszcze zależy jaki karnisz, może po prostu taki przykręcany do sufitu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sdgn 15.08.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Jeśli i w oknie masz zamiar mieć rolety rzymskie takie jak na zdjęciu, to na mechanizm wystarczy zostawić nad nadprożem okna 6 cm, ale jeśli będziesz mieć zwykły karnisz to powinien przynajmniej zamontowany być 10 cm nad nadprożem okna. Pozdrawiam Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetkaWi 15.08.2009 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Dzięki wam za odpowiedzi! Trochę sie uspokoiłam bo może to jakoś się zmieści. A jak myślicie czy pasuje mieć w wykuszu takie rolety a w oknie balkonowym zwykłą firankę i karnisz? Nie będzie to głupio wyglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sdgn 16.08.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Zaufaj mi, że rolety i firana w jednym pokoju też wygląda świetnie !, oczywiście zachowana kolekcja tej samej tkaniny . Pozdrawiam Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts