jaksie 07.09.2009 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 http://www.kler.pl/idp,110,idkat,15,KLER_SONATINA___D090.html To nasza wczorajsza miłość od pierwszego wejrzenia i siedzenia Zdjęcie zupełnie nie oddaje urody tego narożnika, nie zwróciłabym na niego uwagi, ale w rzeczywistości powaliła nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukaEgon 07.09.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Ewa 7506 napisz jaka miałas kombinacje modułów przy tej sofie? dzisiaj widziałam "na zywo" ale w skórze kiepskiej i tylko w tym module co na stronie czyli efekt zaden. Pani wyceniła mi moduł chyba taki jak Twoj w tkaninie z grupy B i A (skłąniam sie bardziej do B) na 4800 z pufa. Czy brałas cos dodatkowo do tego zestawu np poduszki??? Bo jakos tam w sklepie oparcie wydawało mi sie takie niskie a u Ciebie jest dosc wysokie:) Są to zapewne moduły: 2,5 ARM/TRAY L oraz CHL XL R Co do oparcia to może tylko na zdjęciu wygląda że jest wyższe ale w rzeczywistości to jest chyba dość niskie..sam poluję na podobną jak skończę remonty ale właśnie na jakąś z wyższym oparciem. Prawie identyczna tylko właśnie wyższe oparcie ma model Toscana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 07.09.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 No własnie nad Toskania sie zastanawiałam ale w sklepie nie mieli wystawionej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 07.09.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Dokładnie takie moduły jak napisał LukaEgon. Oparcia są niewysokie ale kanapa głęboka. Ja szukałam takiej do "polegiwania" i takie oparcia są idealne. Model Toscana ma wyższe jak ktoś lubi siedzieć pod kątem 90st. Do zestawu planuję tylko dokupić taką drewnianą nakładkę na podłokietnik żeby np. kieliszek z winkiem postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 08.09.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Widzialam cartego ale neistety w brzydkim materiale i w tych dwoch osobnych modulach podzielonych polka wiec wrazenia nie zrobil, natomiast dzisiaj ogladalam Toscane i gdyby nie oparcie z tych dwoch poduszek pewnie bym sie zdecydowala. Poduszki sa z kiepskim wypelnieniem i obawiam sie ze beda wygladac na takie powgniatane od opierania sie....niestety chyba nie ma sofy idalnej....bo albo siedzisko nie takie albo oparcie:) No nic szukam dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 08.09.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 A co sądzicie o kompletach firmy GALA COLEZZIONE ? To polski producent, produkuje również na eksport. Przykładowy komplet : http://images45.fotosik.pl/196/12822a48fbdcbd72med.jpg Czy ktoś z Was ma komplet z tej firmy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinok 09.09.2009 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Ja macałem w sklepie model Carlos, i nie chcę nic innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA_GRZESIEK 09.09.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 aga nr1 A co sądzicie o kompletach firmy GALA COLEZZIONE ? To polski producent, produkuje również na eksport. Przykładowy komplet : Czy ktoś z Was ma komplet z tej firmy ??? ja mam dokładnie ten narożnik, uzytkuje go od roku. Jest bardzo ale to bardzo wygodny:) Zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia pomimo dość drogiej ceny, tylko sóra , u mnie kolor ecru również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA_GRZESIEK 09.09.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 aha ważna jest wysokośc oparcia! Narożnik oprócz tego że ma być meblem estetycznym słuzy do siedzenia:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA_GRZESIEK 09.09.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 jeszcze taki szczegół, mój naroznik ma metalowe nóżki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 09.09.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Pinok, AGNIESZKA, dziękuję za Wasze wypowiedzi. Ja również siedziałam na tym komplecie w AGACIE i.... mega-wygodny jest ! A do tego taki piękny ! GALA ma różne modele, struktury skóry i kolory - od koloru do wyboru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA_GRZESIEK 09.09.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 w Agacie kupowany:) Nie masz sie nad czym zastanawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 09.09.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 AGNIESZKO, a jeśli chodzo o tem kolor skóry ( ecru ) to czy coś dzieje się złego z tym kolorem ? Czy brudzi się lub odbarwia ? Jesli uzytkujesz już rok, to ewentualne minusy tego koloru powinny się już ujawnić... Wiesz, bo ja mam pieska... rozpieszczonego. W planach drugi... No i jeszcze kot... Też pewnie rozpieścimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA_GRZESIEK 09.09.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 AGNIESZKO, a jeśli chodzo o tem kolor skóry ( ecru ) to czy coś dzieje się złego z tym kolorem ? Czy brudzi się lub odbarwia ? Jesli uzytkujesz już rok, to ewentualne minusy tego koloru powinny się już ujawnić... Wiesz, bo ja mam pieska... rozpieszczonego. W planach drugi... No i jeszcze kot... Też pewnie rozpieścimy. Aguś My mamy dwoje dzieci też rozpieszczone..., naprawdę nic sie nie dzieje jest jak nowa, łatwo sie myje a przy dzieciach czy zwierzętach to istotne. Przestrzegam przed kupowaniem skóry ekologicznej, mam krzesła i sa do kitu, wycieraja się od d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 10.09.2009 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Aguś, dziękuję za odpowiedź. Bardzo się cieszę, że GALA jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 11.09.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 My prawie jesteśmy zdecydowani na ten wypoczynek, chociaż zastanawiamy się nad narożnikiem z tej kolekcji http://images46.fotosik.pl/196/014b69ab1faafec5m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 14.09.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Jestem na etapie wyboru sofy, spodobały mi się dwie. http://krysztalowaziemia.com.pl/zdjecia/sof1.jpghttp://krysztalowaziemia.com.pl/zdjecia/sof2.jpg Nie sugerujcie się kolorem ani materiałem, bo te sofy można wybrać w różnych materiałach. Chodzi tylko o typ. Generalnie spodobała mi się ta która na zdjęciach jest jasna, bardzo wygodnie się na niej siedzi, bo ma długie siedzisko. I jest generalnie świetna. Jednak wiele osób mówi mi, że długie siedzisko jest bez sensu bo się źle siedzi, a jak przyjdą znajomi to już w ogóle będzie tragedia. Druga też jest fajna i bardziej przydatna na spotkania ze znajomymi, jednak według mnie nie jest już taka super wygodna. Nie lubię siedzieć wyprostowana przed telewizorem tylko bardziej leżeć. Może macie doświadczenia z sofa z długim siedziskiem. Za każdą sugestię bardzo dziękuję.[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gogdi 15.09.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Według mnie bezapelacyjnie wygrywa ta jasna. Ja lubię na sofie wypoczywać, lubię siedzieć z kolanami pod brodą lub "po turecku". Żle się na niej wygląda za to w minispódniczce bo trudno jest elegancko usiąść ale to znajomi (znajome) zaskoczą i za drugim razem już Cię odwiedzą w dżinsach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 15.09.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Ja tak samo, na kanapie siedzę z nogami pod broda i wkurza mnie jak jest za krótkie siedzisko bo mi nogi spadają W sumie teoretycznie kanapę kupuje się dla siebie nie dla znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gogdi 15.09.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 No to wystarczy sobie odpowiedzieć na pytanieCzy częściej na tej sofie będą siedzieć elegancko odziani goście czy domownicy?A napisz mi jeszcze co to za producent i jaki koszt tej jasnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts