Renia 20.08.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 musisz ją znów molestować .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dizzeeRascal 20.08.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 musze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 20.08.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 zdjecie juz sie otwiera ale sofe wkleila inna , chodzilo mi o ta: http://www.helvetia.com.pl/index.php?s=45201&pid=82&did=1&l=pl W Twoim linku fotka była zatytułowana tak, że sugerowała kolejność sof .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dizzeeRascal 20.08.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 faktycznie masz racje, ale jest na odwrot... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 21.08.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Mozecie mnie oświecic ile kosztuje ten pięęęęęęęęęęęęęękny PRIM????? I gdzie np w Poznaniu mozna go pomacac?:) Monah moze Ty wiesz.... Pozdrawiam no niestety iwett27, nie oświecę - ja go oglądałam u kogoś. Komfort Meble chyba nie mają salonu w Poznaniu, być może sprzedają go u dystrybutorów w innych sklepach. najlepiej zadzwonić do Komfortu i zapytać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DxHxS 21.08.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Nie powiem nic miłego;d jak bylam na targach w Poznaniu to byla na ekspozycji i jako takowa PRIMA + pufa pan rzekł : 13 tys!!!!!!! to tyle ;(( skąd nabrac tyle "kapuchy"??) http://fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/1578328,2,9,sofa-prim-zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dizzeeRascal 21.08.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Nie wiem jak komus moze sie podobac PRIM, i jeszcze 13 tys . za to??gdzie tu jest rozsadek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DxHxS 21.08.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Ja nie kieruje sie rozsądkiem.....na buty , torebki i meble moge wydać każde pieniądze:)) Dostaje małpiego rozumu:)) całe szczęście ,ze mąż jest bardziej racjonalny . Ale i tak za duzo mi pozwala;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 21.08.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 13 tys . za to??gdzie tu jest rozsadek? .... kogoś kto ma mnóstwo kapuchy nie obowiązuje rozsądek .... on tylko patrzy i wybiera i .... płaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 21.08.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 ... poza tym ludzie, którzy maja mnóstwo kapuchy nawet nie oglądają tanich rzeczy, nie dopuszczaja mysli, że mogłoby byc ładne i tanie .... musi kosztować !noblesse oblige Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 21.08.2009 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Nie wiem jak komus moze sie podobac PRIM, i jeszcze 13 tys . za to??gdzie tu jest rozsadek? Upodobania i rozsądek to dwie różne sprawy Jest wiele sprzętów które bardzo mi się podobają, choć ich nie kupię z powodu ceny właśnie Mimo tego nadal mi się bardzo podobają Jedno drugiemu nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 22.08.2009 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Nie wiem jak komus moze sie podobac PRIM, i jeszcze 13 tys . za to??gdzie tu jest rozsadek? Upodobania i rozsądek to dwie różne sprawy Jest wiele sprzętów które bardzo mi się podobają, choć ich nie kupię z powodu ceny właśnie Mimo tego nadal mi się bardzo podobają Jedno drugiemu nie przeszkadza Cieszynianko coraz zbardziej podoba mi się twoje podejście do życia Niektórzy tutaj trochę się zagalopowali w swoich osądach i jakoś frustracje wychodzą na wierzch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 22.08.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Nie wiem jak komus moze sie podobac PRIM, i jeszcze 13 tys . za to??gdzie tu jest rozsadek? Upodobania i rozsądek to dwie różne sprawy Jest wiele sprzętów które bardzo mi się podobają, choć ich nie kupię z powodu ceny właśnie Mimo tego nadal mi się bardzo podobają Jedno drugiemu nie przeszkadza Cieszynianko coraz zbardziej podoba mi się twoje podejście do życia Niektórzy tutaj trochę się zagalopowali w swoich osądach i jakoś frustracje wychodzą na wierzch Zajęło mi trochę czasu dochodzenie do tego, ale z pewnością tak jest lepiej: jeśli jest coś co Cię "uwiera" i nie możesz tego zmienić, to jedyne co możesz zrobić to zmiana Twojego podejścia do tej sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dizzeeRascal 23.08.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Sama bym nie skomponowała czegoś zupełnie nie pasującego do stylu wnętrza, bo tez chcę mieć efekt, ale tak sobie mysle, że ja nie jestem niewolnikiem trendów ..... i w dodatku mam w nosie opinie znajomych, że cos jest na granicy ... wazne, że mi sie podoba. I jest wygodne oczywiście. Renia mnie sie tak do konca wlasnie nie podoba dlatego ze nie pasuje mi troche do wnetrza,jak mam nie byc niewolnikiem trendow skoro mi sie wlasnie nie podoba z tego powodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 23.08.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 deezee wiesz, wczoraj wieczór buszowałam trochę w internecie, bo pojawił sie temat zakupu mebli do pokoju syna ..... i wymyśliłam sobie jakąś sofę z funkcją spania oraz ewentualnie fotel/fotele. No i ma byc oczywiście nowoczesna, poszłam trochę w tym kierunku myślenia co Ty ..... i znalazłam: http://www.meblemodern.pl/oferta.php?kat_id=11 zobacz model I 169, I 145, I 161 i http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S89840329 http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S09859394 http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40118724 (fotel do biurka), tylko kolor ? mały wybór .... wszystko z tej samej kolekcji .... i http://www.bizzarto.com/ zobacz eric, ferrara i http://www.etap-sofa.pl/oferta.htm zobacz Pedro i http://www.helvetia.com.pl/index.php?s=45201&pid=82&did=1&l=pl lavello Pokój nie jest duży, po podlodze pewnie około 20m2, ale są skosy .... ma byc oczywiście biurko i fotel, coś niskiego pod TV, sprzęt, trochę książek i wypoczynek z funkcja spania ...... normalny pokój niby "dzienny", w którym śpi i przyjmuje swoje towarzystwo ...... nie może być zagracony, więc gabaryt sofy podobny jak u Ciebie .... ale syn ma zupelnie pomieszane ... chce biurko, fotel, cos pod tv i sprzet a do tego łóżko, pokazuje mi w katalogu dwuosobowe, typowo od kompletu sypialnianego i do tego szafę na ubrania, za to w ogóle foteli do siedzenia wiem, że chodzi mu o DWIE osoby do spania, ale obok ma drugi (wolny) pokój bliźniaczy, też 20m (4 x 5) i może zrobic sobie sypialnię, z garderobą na jednej ścianie i dużym lustrem (bo takie chce) .... ale on chce mieć wszystko w tym jednym pokoju i funkcje gościnnego i do pracy i do spania i typową małżeńską sypialnię i szafę na mnóstwo ciuchów jak to będzie wyglądało zupełnie nie wiem jak mu to wybic z glowy ... nie jest przyzwyczajony (bo w bloku wychowany w klitce) że może miec DWA pokoje dla siebie z DWOMA różnymi funkcjami ( pokoju do pracy i sypialniano-garderobianą). widzę, że teraz będziemy obydwoje te sofy wałkowac w nieskończoność ..... no, będzie mi raźniej a i forumowicze pomagają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dizzeeRascal 23.08.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 No wiem ,ale ja juz musze zdecydowac,za bardzo sie nad ta sofa rozmieniam na drobne,pozniej i tak sie pewnie przyzwyczaje do tego co bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 23.08.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 ile m2 ma Twój pokój ? ile na ile ?i co planujesz oprócz sofy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dizzeeRascal 23.08.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Chcialbym miec wszystko ale niestety ,cos kosztem czegos jest zawsze wiec chyba nie warto sie juz tak dluzej zameczac.Juz widzialem praktycznie wszystkie sofy jakie tylko sa mozliwe.Przeanalizwalem ,pomierzylem pod kazdym wzgledem i doszedlem do wniosku ze albo PORTO albo MONACO.PORTO daje wiekszy komfort ale nie zrobi juz tego efektu co MONACO.MONACO zrobi ten efekt ale jest odrobine mniej wygodne niz PORTO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dizzeeRascal 23.08.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 moj pokoj ma 17m2 oprocz sofy nie bedzie nic tylko TV i polka pod TV.Poza tym mozesz go obejrzec tutaj. http://picasaweb.google.pl/lukasrhcp/Nowe?feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 23.08.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Juz widzialem praktycznie wszystkie sofy jakie tylko sa mozliwe. PORTO daje wiekszy komfort ale nie zrobi juz tego efektu co MONACO.MONACO zrobi ten efekt ale jest odrobine mniej wygodne niz PORTO. teraz ja będe miliony sof przeglądac, na szczęście jest w tym wątku sporo linków, spróbuje ..... a Monaco rzeczywiście zrobi lepszy efekt, ta spódniczka u Porto jednak trochę razi. Powodzenia ! Nadal mile widziane linki do fajnych nowoczesnych sof. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts