ohm30 14.08.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Muszę się zdecydowac na jakieś okna i oczywiście wolałabym Veluxa lub Fakro....ale , że okien będę miała aż 8 więc zastanawiam się , czy nie kupic tańszych Co myślicie o Rooflite??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohm30 19.08.2009 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 nie to nie zdecydowałam, że weżmiemy Velluxy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 19.08.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 my mamy rooflite ale od niedawna, niejest złe choć veluxy ostatniow widziałam to były super, my zdecydowalismy ie na te rooflite poniewaz to na strych wiec niepotrzeba nam lepszych wiem ze cenowo sa dobre np w hurtowni bcd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohm30 19.08.2009 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 chociaż jeden post z odpowiedzią - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts