Ziegelofen 14.08.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Witam!Zwracam się z prośbą do Państwa: Poszukuję jakiegoś wzoru - szablonu do wykonania Planu BIOZ. Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.08.2009 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Plan powinien przygotować Kierbud,oraz zapoznac z nim ekipę. Niestety nie mam pod ręką skanera, a 15 stron nie chce mi siie przepisywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziegelofen 15.08.2009 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Witam!Dziękuję za odpowiedź, lecz o tym ja wiem. Problem polega na tym jak go sporządzić tzn. w/g jakiego wzoru. Jesli takowy jest.Problem nie jest mój, lecz mam kolegę, który nie moze z tematem ruszyć. I jemu chcę pomóc. Mnie to nie jest potrzebne osobiście.Poprostu koledze trzeba pomóc.Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 15.08.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Jest gotowiec - program rozprowadzany przez Sekocenbud. P.STo nie Sekocenbud, jest tu: http://www.4budowlani.pl/pokaz,programy,id_programu,56,pack,1,plan+bioz.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin714 15.08.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Informację jak i plan BIOZ sporządza się w oparciu o stosowne rozporządzenie o BIOZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.08.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Witam! Dziękuję za odpowiedź, lecz o tym ja wiem. Problem polega na tym jak go sporządzić tzn. w/g jakiego wzoru. Jesli takowy jest. Problem nie jest mój, lecz mam kolegę, który nie moze z tematem ruszyć. I jemu chcę pomóc. Mnie to nie jest potrzebne osobiście. Poprostu koledze trzeba pomóc. Pozdrawiam serdecznie. Postaram sie może w poniedziałek dorwać do jakiegoś skanera, prześlij mi e mail na pw...kolegom trzeba pomagać a koledzy naszych kolegów, są naszymi kolegami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziegelofen 15.08.2009 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Witam! Jestem mile zaskoczony Państwa reakcją i serdecznie dziękuję za pomoc. Oczywiście pozdrawiam wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 16.08.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 a może bioz Ci wcale nie jest potrzebny co budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts