123budujemy 13.09.2012 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Wymodziłem, kolejną relację z mojej konstrukcji z regipsu w łazience na poddaszu, zainteresowanych zapraszam. http://123budujemy.pl/konstrukcje-z-regipsu-w-lazience-gzyms-z-oswietleniem/pozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopesjus 13.09.2012 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Czy któryś (któraś) z adminów zlituje się nad tytułem tego wątku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
123budujemy 03.10.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 A jak wczoraj zamontowałem zakupione w sklepie internetowym żarówki ledowe chińskie w cenie 22 zł/ szt24 diody smd 5050 i świecą lepiej niż halogeny 50W światło białe ciepłe.Jestem zadowolony. 24 miesiące gwarancji wiec śpię spokojnie.Porobie foty i wrzucę na swój dziennik budowy (link w stopce)pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts