marecki6 14.08.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 witajcie , problem mam nastepujacy - wycieli mi otwor pod zlew i zamiast zrobic zaokraglone narozniki , przycieli je do kata prostego dzieki czemu po osadzeniu zlewu mam malutkie luki w naroznikach .... i teraz pytanko czym to zabezpieczyc ? pomyslalem ze moge dac jakas ramke czy listwy wkolo zlewu ktore zaslonia te otwory a przy okazji zabezpiecza blat .... czy ktos widzial tego typu gadzety ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 14.08.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Ja bym wzięła gości za fraki i niech sami kombinują. A jak nie dadzą rady nic mądrego wykombinować, to niech wymieniają blat na własny koszt. Jak ktoś nie ma w głowie ...Żadnych ramek nie widziałam, ale moim zdaniem każda ramka będzie wyglądać źle. Co za dużo, to niezdrowo.Mąż kilka zlewów montował i zawsze w rogach były zaokrąglenia. Otwór dopasowuje się do zlewu, a nie odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docent161 15.08.2009 02:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Tylko nowy blat - na koszt wykonawcy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 15.08.2009 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Tylko nowy blat - na koszt wykonawcy !!! Tylko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts