Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zakochałam się w Panu Niemożliwym

kaszak

Recommended Posts

...i to przez internet. Trudno, z miłością nie wygrasz, muszę go mieć.

Otóż i ON:

http://www.zoomzoom.pl/?go=promo&o=4&pid=1425

Ponieważ znajomość jest wyłącznie internetowa to trudno mi ocenić czy jest wygodny.

Ktoś może widział obiekt mych westchnień z bliska i jeszcze co daj budda może na nim usiadł? Albo może będzie się szwendał w jakiejś Domotece czy gdzieśtam i dokona testu?

Ja na mojej wsi jestem odcięta od takich cudów, se moge tylko przez internet polukać.

Z góry dziękuję za ewentualną pomoc.

No przeca mówię że się zakochałam a miłość jest ślepa. Podoba mi się. Cena mi się nie podoba, ale miłość zwykle kosztuje ;)

Wracając do meritum, jak ktoś gdzieś zobaczy to niech siądzie, z łaski swojej, i niech doniesie o odczuciach w stosownej części ciała :)

A ten, tez pokraczydełko?

http://www.mosmyownspace.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=1551&Category_Code=kartell

a ja siedziałam i powiem, że wygodny jest 8)

siedzi się w tym jak w misce, opływowo ale na prawdę bardzo wygodnie

pozycja jak w moim Ghostcie czyli prawidłowa i zdrowa dla kręgosłupa, lekko "wylegująca"

Bioork, obejrzałam Ghosta internetowo i nie wygląda na "wylegującego", powiedziałabym raczej że własnie pomaga siedzieć prosto.

a ja siedziałam i powiem, że wygodny jest 8)

siedzi się w tym jak w misce, opływowo ale na prawdę bardzo wygodnie

pozycja jak w moim Ghostcie czyli prawidłowa i zdrowa dla kręgosłupa, lekko "wylegująca"

Bioork, obejrzałam Ghosta internetowo i nie wygląda na "wylegującego", powiedziałabym raczej że własnie pomaga siedzieć prosto.

a widzisz, w rzeczywistości jest trochę inaczej, pozycja jest lekko odchylona do tyłu, siedzi się bardziej jak w fotelu niż krześle

są mega wygodne ale do stołu ich nie postawiłam

do pracy może i jest ok. zależy kto jaką pozycję preferuje

do jedzenia już nie (takie jest moje subiektywne odczucie)

moje 2duchy stoją w przedpokoju i służą do zmiany obuwia, przebierania dzieci i ozdoby oczywiście

tylko jak jest więcej gości to dostawiamy je do stołu

na codzień mamy inne, wyjątkowo wygodne krzesełka

Ha, tak oto miłość mi uwiędła, bo chciałam Niemożliwego postawić w kuchni i wykorzystywać również "kulinarnie" :(

to w duchu czy w niemozliwym ?

bo mnie pytałaś wciąż o ducha heheheh

a chcesz kupić jedno krzesło ? ja nie widzę problemu żeby stało w kuchni

będzie pieknie i z jajem a Ty będziesz miała gdzie odpocząć po męczącym gotowaniu ;)

aaaa...

no tak

to nie wiem w takim razie czy mam Ci polecać

widziałam te krzesła przy takich stolikach więc pewnie jakoś się sprawdzają

ja siedziałam na nim raz i wydawał mi się zbliżony siedziskiem do ducha ale ja nie rozpatrywałam go w takich kategoriach i ciężko mi coś doradzać

ja mam do stołu eamesy i te polecam z czystym sumieniem, piekne i wygodne