kaszak 15.08.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 ...i to przez internet. Trudno, z miłością nie wygrasz, muszę go mieć. Otóż i ON:http://www.zoomzoom.pl/?go=promo&o=4&pid=1425Ponieważ znajomość jest wyłącznie internetowa to trudno mi ocenić czy jest wygodny.Ktoś może widział obiekt mych westchnień z bliska i jeszcze co daj budda może na nim usiadł? Albo może będzie się szwendał w jakiejś Domotece czy gdzieśtam i dokona testu? Ja na mojej wsi jestem odcięta od takich cudów, se moge tylko przez internet polukać. Z góry dziękuję za ewentualną pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clevland 15.08.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Pan Niemożliwy?to określenie dotyczy ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 15.08.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 nie wiem jak mogłaś się w tym zakochać .... pokraczydełko takie ..... i nie przyjmuję wiadomości o tym, że to nowoczesny design to, że cos jest nowoczesne nie = ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leli1 15.08.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 miłośc jest ślepa jak to mówią Tak prawdę mówiąc do odpowiednio urządzonego wnętrza może pasować i nawet wprowadzać charakterystyczny akcent, jednak mimo że mam nowocześnie umeblowane mieszkanie nie wyobrażam sobie tego Pana u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 15.08.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 fajne, mi się podobają i wyglądają na wygodne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 16.08.2009 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 No przeca mówię że się zakochałam a miłość jest ślepa. Podoba mi się. Cena mi się nie podoba, ale miłość zwykle kosztuje Wracając do meritum, jak ktoś gdzieś zobaczy to niech siądzie, z łaski swojej, i niech doniesie o odczuciach w stosownej części ciała A ten, tez pokraczydełko? http://www.mosmyownspace.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=1551&Category_Code=kartell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 17.08.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Widziałam podobne w Domotece w Warszawie.Nie siadałam ,bo raczej gustuje w uszakach, ale wzrok mi się zatrzymal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 17.08.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 ło matko!dwa razy wchodziłam na stronę bo myslałam,że już źle widzę cenę z racji pory dnia(a raczej nocy).Nie mogłaś zakochać sie w czymś tańszym?!! (o wyglądzie nie piszę bo to kwestia gustu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 17.08.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 może się podobać lub nie... ale jedno nie ulega frekwencji - Starck Wielkim Wizjonerem Designu JEST. kropka! osobiście wolę jego Ghosta, Miss Lacy, Lago, i Kong, ale Pan Niemożliwy też łapie oko... przy najbliższej okazji specjalnie dla Ciebie umieszczę na nim moje cztery litery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bioork 18.08.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 a ja siedziałam i powiem, że wygodny jest siedzi się w tym jak w misce, opływowo ale na prawdę bardzo wygodnie pozycja jak w moim Ghostcie czyli prawidłowa i zdrowa dla kręgosłupa, lekko "wylegująca" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 18.08.2009 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 OOO, Miss Lacy przepiękna ale cena zaporowa, tu by mnie nawet miłość nie zaślepiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oola 18.08.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Pan Niemozliwy jest rzeczywiście super! ale cena zwala z nóg :/ szkoda, że tylko pojedyncze kolorki sa w promocji może skusiłabym się na czerwonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 18.08.2009 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 a ja siedziałam i powiem, że wygodny jest siedzi się w tym jak w misce, opływowo ale na prawdę bardzo wygodnie pozycja jak w moim Ghostcie czyli prawidłowa i zdrowa dla kręgosłupa, lekko "wylegująca" Bioork, obejrzałam Ghosta internetowo i nie wygląda na "wylegującego", powiedziałabym raczej że własnie pomaga siedzieć prosto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bioork 18.08.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 a ja siedziałam i powiem, że wygodny jest siedzi się w tym jak w misce, opływowo ale na prawdę bardzo wygodnie pozycja jak w moim Ghostcie czyli prawidłowa i zdrowa dla kręgosłupa, lekko "wylegująca" Bioork, obejrzałam Ghosta internetowo i nie wygląda na "wylegującego", powiedziałabym raczej że własnie pomaga siedzieć prosto. a widzisz, w rzeczywistości jest trochę inaczej, pozycja jest lekko odchylona do tyłu, siedzi się bardziej jak w fotelu niż krześle są mega wygodne ale do stołu ich nie postawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 18.08.2009 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Oj, do stołu nie? A ja tego Ghosta widziałam przystawionego do biurka z laptopem. Znaczy że do pracy służył. O, tutaj, mniej więcej w środku strony:http://remont38m2.blox.pl/htmlFaktycznie jest minimalnie odchylony. Myślisz że jej wygodnie tak siedzieć przy pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bioork 18.08.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 do pracy może i jest ok. zależy kto jaką pozycję preferujedo jedzenia już nie (takie jest moje subiektywne odczucie)moje 2duchy stoją w przedpokoju i służą do zmiany obuwia, przebierania dzieci i ozdoby oczywiścietylko jak jest więcej gości to dostawiamy je do stołuna codzień mamy inne, wyjątkowo wygodne krzesełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 18.08.2009 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Ha, tak oto miłość mi uwiędła, bo chciałam Niemożliwego postawić w kuchni i wykorzystywać również "kulinarnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bioork 18.08.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Ha, tak oto miłość mi uwiędła, bo chciałam Niemożliwego postawić w kuchni i wykorzystywać również "kulinarnie" to w duchu czy w niemozliwym ? bo mnie pytałaś wciąż o ducha heheheh a chcesz kupić jedno krzesło ? ja nie widzę problemu żeby stało w kuchni będzie pieknie i z jajem a Ty będziesz miała gdzie odpocząć po męczącym gotowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 18.08.2009 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 W niemożliwym ale wcześniej napisałaś że oba mają pozycję wylegującą Myślałam o dwóch przy małym stoliku. Takim co to nie służy do biesiadowania tylko normalnego spożycia w przelocie. Szybkie śniadanka, te sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bioork 18.08.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 aaaa...no takto nie wiem w takim razie czy mam Ci polecaćwidziałam te krzesła przy takich stolikach więc pewnie jakoś się sprawdzająja siedziałam na nim raz i wydawał mi się zbliżony siedziskiem do ducha ale ja nie rozpatrywałam go w takich kategoriach i ciężko mi coś doradzać ja mam do stołu eamesy i te polecam z czystym sumieniem, piekne i wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts