j16 28.09.2001 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2001 Mam pytanie do fachowców.Jakim wymogom powinna odpowiadać wylewka betonowa pod parkiet. Szczególnie chodzi mi o to jakie są dopuszczalne odchyłki nierówności powierzchni?Serdeczne dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 03.02.2002 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 04.02.2002 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2002 Mam nadziej ze swojego wujka nie zatrudnisz na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 05.02.2002 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2002 Uff, znalazłam wreszcie swoją normę...posadzka powinna mieć jednolitą barwę, powinna być zatarta i równa. Dop. odchyłka mierzona łatą 2m nie powinna przekraczać 3mm. Dopuszczalne odchylenie od poziomu lub ustalonych spadków nie powinno być większe niż +-5mm na całej długości lub szer. posadzki i nie powinno powodować zaniku założonego spadku. A tego wujka bym wykopała z budowy, chyba, że zapłaci z własnej kieszeni za wyrównywanie podłogi klejem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 05.02.2002 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 06.02.2002 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2002 Czy ma jeszcze inne wierszyki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIRAMIDKA 07.02.2002 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2002 ...no i trzeba pamiętać o dylatacjach i "nacięciach" przeciwskurczowych w posadzce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 07.02.2002 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2002 Skunks (i Alanta) - zakładam odpowiedni wątek w Klubie. Bardzo mi się podoba podejście Skunksa i jego wujka (choć raczej bym go nie zatrudnił). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts