Redakcja 09.12.2003 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 Gość czatu "Muratora" to nowa forma służenia Wam pomocą. Będziemy zapraszać ekspertów, którzy podzielą się swoją wiedzą, odpowiedzą na pytania, doradzą. Sądzimy, że w roli eksperta wystąpi też kilka osób z Forum.PozdrawiamyRedakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.12.2003 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 Dziekujemy Redakcjo widze nasz czat sie rozwija. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.12.2003 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 Świetny pomysł... 17 grudnia to środa... myśle że zajrze, choćby z ciekawości. A może sami byśmy zaproponowali kogo byśmy tam chcieli widziec w następnej kolejności??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CZAT 09.12.2003 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 Witam,Jestem wdzieczny za swietny pomyslWasz CZAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.12.2003 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 Ale prosimy o pozostawienie wieczora na gadanie o ...... wszystkim i niczym. Na integrowanie się i wymianę doświadczeniami życiowymi Ale czat z ekspertem, to naprawdę super pomysł. Może będziemy tu proponować ludzi z którymi chcielibyśmy pocz@tować? W końcu znamy się już trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaeR 09.12.2003 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 bardzo dobrze,i więcej takich cz@tów poproszę, postaram się byćKaeR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 09.12.2003 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 Nie każdy ma możliwość korzystania z CZAT-u w godzinach pracy. Pomysł dobry ale godzina do kitu. Po południu większa ilość osób być może skorzystałaby z tej propozycji. Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.12.2003 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 Nie każdy ma możliwość korzystania z CZAT-u w godzinach pracy i co z tego jak czat nie zawsze dziala... (( tak jak dzis... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 10.12.2003 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 Dla mnie BOMBA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.12.2003 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 Zgadzam się z Groszkiem. Nalepsza godzina na fachowe rozmowy to 17-19. Albo jeszcze inaczej - wyznaczmy jeden wieczór w tygodniu na fachowe rozważania, np. co środę (albo każdy inny dzień w tygodniu) od 19 do plus minus nieskończoność. Budowlańcy wrócą do tego czasu z placu boju, niebudowlańcy też będa po pracy, co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.12.2003 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 Pomysł niezły, ale jak widać z ilości postów, największy ruch na forum jest ... w godzinach pracy. Wieczorna zmiana jest mniej liczna.Wyjaśniam - jestem z wieczornej zmiany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.12.2003 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 Ja tez z nocnej zmiany, ale moze mi sie uda byc w srode 17.Mam jeszcze pytanko do Redakcji czy potem ta rozmowe bedzie mozna gdzies odczytac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaeR 10.12.2003 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 Dla mnie propozycja Agnes jest ok, z pracy wracam ok 18 , ale nie wiem jak dla innych, niech się liczniej wypowiedzą. KaeR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 11.12.2003 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 W zwiazku z tym, ze nie kazdy bedzie mial dostep do czata w tych godzinach, mam nadzieje, ze bedzie zamieszczona relacja z czata z ekspertem zawierajaca chociaz najwazniejsze wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.12.2003 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 I myślę, że to jest iście salomonowe wyjście z sytuacji. Niech będzie więc o 15, jak musi, ale dobrze by było, gdyby wieczorna zmiana mogła sobie gdzieś poczytać te rozmowy. A jeszcze lepiej, gdybyśmy mogli zadać pytania wcześniej. Redakcjo, czy można przesyłać do Ciebie pytania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.12.2003 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 AgnesK: myśle ze godzina 15 ktora zaproponowalas jest najgorszą z możliwych.. ponieważ.. Ci co w pracy.. właśnie kończą prace i idą dopiero do domu... wiec ich w domu nie ma...myśle że trzeba by albo wcześniej.. albo późniejpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.12.2003 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 Maksiu, poprawka - to nie ja lecz Redakcja. Ja optowałam za 19.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.12.2003 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 Ja tez optuje za wieczorem ale jesli nie mozna to kochana zamiesc gdzies w archiwum mozliwosc odczytania dla wieczornej zmiany prosimy. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 15.12.2003 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Myślę, że czat później będzie gdzieś w archiwum, aby każdy mógł do niego zerknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.12.2003 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Mam taka nadzieje bi nie wiem czy uda mi sie byc tutaj. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts