piotr001 15.08.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Mam mały domek bez piwnicy jest posadowiony na fundamencie z kamienia.Całość domku jest ze szlaki.Co mam robić,brakuje izolacji poziomej.Słyszałem o podcinaniu ścian,a jest jakieś inne dobre wyjście.Proszę o rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PliP 15.08.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Mój dom w którym obecnie mieszkam też był cały podcinany.Metr po metrze w kilku miejscach dookoła.Na kamienie szła wylewka betony aby je wyrównać na to coś w postaci lepiku i papa złożona podwójnie, następnie dziura zamurowana w całości kawałkami betonu komórkowego na zaprawę.Efekt był taki, że po 4 miesiącach w domu zaczęły tynki odpadać gdyż ściany zaczęły wysychać i trzeba było zrobić generalny remont.Dziś jest sucho, nie ma smrodu wilgoci itd. Powodzenia w podcinaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 15.08.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Injekcje.... Tyle, że ja to bym już wolał podcinać... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts