Kaśka Z 15.08.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Witam mam prośbę o podpowiedź na temat elewacji.Budynek z lat 80-tych typowy"klocek" z dachem kopertowym w kolorze cegły. Znudziło mnie rozwiązanie ceglasty dach i żółta elewacja. Może macie jakieś ciekawsze, oryginalniejsze rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawciol 15.08.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Witam mam prośbę o podpowiedź na temat elewacji. Budynek z lat 80-tych typowy"klocek" z dachem kopertowym w kolorze cegły. Znudziło mnie rozwiązanie ceglasty dach i żółta elewacja. Może macie jakieś ciekawsze, oryginalniejsze rozwiązania szukaj np. http://forum.muratordom.pl/elewacje-zdjecia,t63326.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts