jojno 22.02.2015 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Cześć Michał! Ja również chętnie zobaczę wizualizację 71 w 3D. Wielka prośba o wysłanie na maila [email protected] Pzdr! Cześć Michał Chętnie zobaczyłbym wizualizację z 71 w wersji 3D. Jeśli mógłbyś przesłać na maila: [email protected] będę wdzięczny. Z tego co piszesz wybrałeś wersję z garażem czyli z71 GL. My również planujemy budować zetkę z garażem. Obecnie szukam ekipy budowlanej. Stan suroowy otawrty bez dachu 28 tys , kolejna za stan pod klucz chciała w sumie 268 tys. Czekam na kolejne wyceny. Zobaczymy..... Na jaki rodzaj ogrzewania zdecydowałeś się? Ja na eko groszek. Pozdrawiam. Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaDaria 27.03.2015 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 WitamWraz z mezem bedziemy budowac ten domek w konstrukcji szkieletowej nad morzemwertuje watek od samego poczatku, jestem na 40 stronie i nie wytrzymalam, postanowilam sie zarejestrowac i napisacczy jest ktos na forum obecnie z zachodniopomorskiego, kto moglby pokazac nam swoj domek? czy jest on bardzo maly? zastanawia mnie czy wystarczy na wyjazdy na wczasy z dwojka dzieci z tego co wyczytalam to juz wiem, ze warto poszerzyc schody kosztem malego pokoju na dolemy bedziemy u gory dawac okna balkonowe w kazdym pokoju, dodatkowo od strony schodow budujemy komorke, a nad nia balkon z wyjsciem z pokoju, komorka bedzie murowana, ze wzgl na balkon glownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaDaria 31.03.2015 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 uff przebnelam przez caly watek a widze, ze nikt mi nie odpowiedzial czy juz nikt nie zaglada na forum? tak fajnie sie czytalo jak sie wymienialiscie spostrzezeniami, wrzucaliscie zdjecia i pomysli, a teraz co? watek umarl? szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jablonka35 02.04.2015 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 AnnoMario Może po prostu nikt nie buduje szkieletowca blisko Ciebie? Ja mam Z71 szkieletowy, ale na podkarpaciu. W tej chwili mieszka u mnie siostra z dziećmi. Jest nas 6 i się swobodnie mieścimy! Jestem przekonana, że jeśli nie zagracisz domu wieloma meblami, to spokojnie zmieścicie się z dziećmi. Ja mam 2 duże szafy i 2 małe. Pozwala to na zmieszczenie rzeczy i nie zabiera dużo miejsca. No i oczywiście mam swój wymarzony schowek pod schodami. Tam sporo się mieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Koziol77 09.04.2015 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 I ruszyło. Wykop zrobiony. ławy wykopane, jutro zbrojenie i w poniedziałek zalewamy ( wykonawca ). Potem Thermomur i fundament Dom szkieletowy po zmianach + garaż, zmiany niewielkie ale są. Forum nam pomogło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lil 11.04.2015 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Witam ja mieszkam pod Szczecinem w takim domku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marfo-m1 11.04.2015 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Witam Dom po wstawieniu okien i drzwi. Obecnie wykonywana jest instalacja elektryczna. Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
logistyk84 14.04.2015 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Witam znalazłem ogłoszenia w internecie ze projekt z71 można wybudować "pod klucz" już za 180 tys. Czy to jest realne waszym zdaniem bo z tego wzgledu chce go budować , zamiast mieszkania mogę mieć własny dom. I co wy na to? Aha i mam pytanie budujecie w okolicach Gorzowa jestem ciekaw wnętrza zetki wraz z żoną jak wasz ukochany domek wygląda bo to co jest na zdjęciach nie odzwierciedla jak jest w rzeczywistości kontakt [email protected] dziękuje kochani i udanej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_1985 16.04.2015 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Witam ZETkowiczów Widze,ze jest nas calkiem sporo.Ja mam wszystkie papierki pozalatwiane i w tym roku ruszam z piwnicą,mamy ją pod całym domem.Nasz domek bedzie stawiany metodą gospodarczą więc zajme nam to trochę czasu,ale WIEM,że warto może ktoś z Was stawia gdzieś w podlaskim a konkretniej okolice Suwałk??? wiem,że aż tak dobrze to nie będzie żeby na żywo zobaczyć,ale możejednak ktoś coś.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domal1983 18.04.2015 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Witam czy ktoś wybudował domek z71 na Podkarpaciu lub wie gdzie taki domek stoi? Chciał bym zobaczyć go na żywo nawet przejazdem z drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SEVILLA 04.05.2015 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Witam serdecznie , jestem zauroczona tym domkiem. Na razie nie mam szans na realizacje, ale za marzenia... znalazłam interesujący filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabinia 08.05.2015 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Mam pytanie, gdzie w tym domu Waszym zdaniem jest miejsce na szafy, bo ja nie widzę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jablonka35 11.05.2015 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Mam pytanie, gdzie w tym domu Waszym zdaniem jest miejsce na szafy, bo ja nie widzę. Pozdrawiam Dużą szafę można umieścić w przedsionku po prawej stronie, a w pokoju na dole - ogromną (180-200 cm) lub na zamówienie od ściany do ściany. W pokojach na górze wchodzą bez problemu mniejsze (80-100 cm szer). Sprawdzone! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_1985 11.05.2015 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Witam serdecznie , jestem zauroczona tym domkiem. Na razie nie mam szans na realizacje, ale za marzenia... znalazłam interesujący filmik Naprawdę fajny filmik SEVILLA jeszcze bardziej zakochałam się w tym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabinia 13.05.2015 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Dużą szafę można umieścić w przedsionku po prawej stronie, a w pokoju na dole - ogromną (180-200 cm) lub na zamówienie od ściany do ściany. W pokojach na górze wchodzą bez problemu mniejsze (80-100 cm szer). Sprawdzone! Dziękuję, zaczynam budowę, mam fundament ale nadal nie widzę miejsca na szafę, w salonie nie koniecznie musi być szafa, na górze tylko małe szafy. Obecnie, tu gdzie mieszkam mam szafę 3,4 komandor, drugą 2,5 m u syna w pokoju, komandor i pawlacze w przedpokoju. No nic, jakoś może pomieścimy się, będę mieszkała z mężem i synami, pokoju na dole nie ma, jest kotłownia w tym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jablonka35 14.05.2015 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Droga gabinio. Pozostaje Ci tylko gruntowne wietrzenie szaf przy przeprowadzce... To najlepszy moment na pozbycie się rzeczy, które na 100% zalegają nieużywane w każdej szafie. I wtedy zrobi się luźniej w Twoich nowych szafach. Zgadzam się z Tobą, że szafa w salonie nie powinna się znajdować. Na Twoim miejscu wszystkie szafy zrobiłabym na zamówienie, ponieważ wtedy cała powierzchnia wnęk byłaby wykorzystana. Na górze w każdym pokoju tak, aby jeden bok był pod skosem (wtedy trzeba ustalić wcześniej, gdzie będą znajdowały się drzwi wejściowe do pokojów, aby można było zmieścić za nimi szafę). Na dole w przedsionku, na etapie stawiania ścian ustawić ją tak, żeby zmieściła się normalnej głębokości szafa do sufitu. Ja tak zrobiłam. Poza tym schowek na rupiecie może być pod schodami ze spocznikiem i na strychu. Jeśli dociepli się dach do samego szczytu, to strych staje się dobrą przechowalnią. Życzę owocnych przemyśleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siosiaa 14.05.2015 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Witam , jestem tu nowa mam jedno zasadnicze pytanie do was ... zamiezamy budowac z71 prosze napiszcie ile was kosztowal taki dom??? z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cichy_men 19.05.2015 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Witam po długiej przerwie. Wiele się działo, ale już mieszkamy w zetce i to z dodatkowym małym człowieczkiem Góra jeszcze nie wykończona ale grunt że na swoim. Kto ciekawy zapraszam na http://z500.pl/plac-budowy/Z211/666/tablica/cegla-do-cegly-bedzie-dom.html?sort=data. Pozdrawiam budujących i już mieszkających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabinia 19.05.2015 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 (edytowane) Fajny domek i zdjęcia.Czy zdradzisz może w którym miejscu są schody na stryszek, jak on jest oświetlony i jak tam jest wysoko w najwyższym miejscu? Poproszę o dodatkowe fotki Edytowane 19 Maja 2015 przez gabinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabinia 19.06.2015 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Ponawiam prośbę o pokazanie stryszku, jeśli ktoś mógłby...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts