Tomall_HD_ 29.10.2017 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2017 Jak tam Wasze domki? Nasz sie w koncu stawia No to lecimy razem - jakie zmiany w projekcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaDaria 09.11.2017 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2017 ooj u nas duzo, duzo zmianz takich najwiekszych to:dobudowalismy pomieszczenie gospodarcze od strony kuchni, nad ktorym bedzie balkon,na pietrze zrobilismy 4 lukarny (w kazdym pomieszczeniu),w salonie, na scianie gdzie byly dwa okna zamiast nich sa drzwi tarasowe o szerokosci 3metrow,u gory zamiast okien na scianach szczytowych sa drzwi balkonowe,zrezygnowalismy z malego pokoju na dole,podnieslismy sciane kolankowa to chyba tyle jesli chodzi o wieksze zmianyw przyszlym tygodniu zamykamy stan surowy, zostalo wstawic drzwi wejsciowe i tarasowe i dokonczyc elewacje a jak u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomall_HD_ 11.11.2017 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Hej - fajnie że wątek trochę ożył No to trochę poszaleliście ze zmianami Czekamy na okna - jakaś obsuwa u producenta, U nas dużych zmian nie ma - na dole zlikwidowany taras i komin (na konto rekuperacji), odwrócone schody powstał dodatkowy schowek pod schodami)- na górze tak zostało jak w projekcie -ale ze względu na inna konstrukcje dachu - zyskaliśmy po 0,5 m na szerokości w każdym z pomieszczeń na górze. i w sumie tyle Budujecie tradycyjnie czy w szkielecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaDaria 14.11.2017 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 my tez odwracamy schody....tylko, ze przy tej zmianie trzeba troche zwezic scianke od lazienki u gory zeby na nia nie wchodzic ze schodow, ale za to troszke powiekszamy pokoj na przeciwko niej budujemy w drewnie......dzisiaj zamkneli stan surowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domikus 16.11.2017 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 Witam wszystkich budujących. Mam prośbę czy mógłby ktoś wypowiedziec się na temat schodów betonowych czy są w miarę wygodne oraz pokazać jak wyglądają na zdjęciach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimar1150 21.11.2017 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 witam wszystkich budujących i już wybudowanychja zaczynam budowę w sierpniu 2018ekipa do sso z dachem pod papą i pełnym odeskowaniem 28tys, mam 100 tys czy 75 mi starczy na stan surowy otwart jeśli chodzi o materiał?może ktoś posiada zakupiony plik z zestawieniem materiałowym? czy on jest dodawany do projektu? bo mi architekt zamawiał i nie wiem czy on go posiada... pozdrawiam'Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomall_HD_ 11.12.2017 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 coś nie może wystartować to forum - wiec zapraszam https://z500.pl/plac-budowy/Z71_D/2477/tablica/ucieczka-z-krakowa-do-z71d.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jugo82 10.01.2018 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Witam Tomall my też będziemy stawiać Z71 pod Krakowem tylko murowany może będziemy sąsiadami he he. Bardzo fajnie to na zdjęciach wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaDaria 25.03.2018 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2018 coś nie może wystartować to forum - wiec zapraszam https://z500.pl/plac-budowy/Z71_D/2477/tablica/ucieczka-z-krakowa-do-z71d.html Mozesz napisac jaka deske elewacyjna uzyliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabinia 21.05.2018 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2018 http://z500.pl/plac-budowy/Z71_eg/948/tablica/domek-gabrysi-i-pawla.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabinia 21.05.2018 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb Maciuś 11.02.2019 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Witam! Przejrzałam cały wątek - przepiękne macie te domki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tentypmich 27.03.2020 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 domki piękne, buduje ktoś z211 aktualnie? bo jestem zainteresowany projektem i chciałbym się dowiedzieć jakie są przybliżone koszty budowy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts