Pietja77 21.01.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Jeśli chodzi o zmiany w projekcie to wszystko opisywałem w pierwszych stronach wątku.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabrysia1987 21.01.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Super domek Też bym już chciała taki mieć Bardzo proszę jeśli pan może proszę wrzucić więcej fotek z środka domku, np. salonu, kuchni, itp. Pozdrawiam Serdecznie i gratuluje z całego serduszka dzidziusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pietja77 21.01.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Niestety ale w okresie zimowym nic nie robie w środku i nie mam co pokazać oprócz gołych ścian.Już w marcu najprawdopodobnie ruszę z wykończeniem by na późną wiosnę móc już mieszkać w domku.Na dzień dzisiejszy oprócz łazienki na górze nie mam nic do pokazania. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzianan3 21.01.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Jeśli chodzi o zmiany w projekcie to wszystko opisywałem w pierwszych stronach wątku. pozdrawiam doczytałam dobry pomysł na zmiany, ogólnie fajnie CI to wszystko wyszło z tego co widac na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mimorak 22.01.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Pietja kolego objaśnij mnie,w jaki sposób wrzucasz fotki bezpośrednio na forum.Z tego co pamietam to masz kosmiczną instalację elektryczną,mój elektryk zrobił chyba tylko namiastkę twojej.I zauważyłem,że masz kompakt z Koła.Ja też i już przycisk się zepsuł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pietja77 22.01.2011 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Nie wiem co ci zrobił elektryk ale ja póki co nie mogę się cieszyć swoją elektryką bo nie mam jeszcze prądu.jeśli chodzi o Koło to zgadza się. Póki co nie korzystam z niego ale już wiem że mogłem zaiwestować w nieco lepszy geberit.Zobaczę jak długo mi to coś popracuje. Zdjęcia wrzucam za pomocą opcji dodaj fotografie (patrz wyżej) w opcjach. Zanim jednak dodam zdjęcie wrzucam go do serwera na stronie photobucket i kopując link strony www wklejam go do opcji dodawania zdjęcia na forum... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mimorak 23.01.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 http://forum.muratordom.pl/album.php?albumid=2159 Wkleiłem parę fotek za pomocą mojego internetu z epoki kamienia.Tak właśnie wygląda środek chatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pietja77 23.01.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Super zdjęcia, widzę, że jesteś już po wszytkim bądź na finishu prac.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
www-tek 23.01.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Witam wszystkich ja zaczynam budowę tego domku na wiosnę. Jestem dopiero po papirologi i będę wdzięczny za przesłanie paru fotek chodzi głownie o klatkę schodową To mój e-mail : [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zaklopotany 23.01.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 dołączam się do prośby, proszę o jakiekolwiek zdjęcia wnętrza domu (już wykończonego), [email protected] Mimorak, świetne foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mimorak 23.01.2011 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Jak widać ja już zakończyłem.Właściwie to już dawno,mieszkam od 23 października.Nawet całkiem wygodnie.Jedyny mankament to po pierwsze - brak kablówki,po drugie - brak kanalizacji,po trzecie-brak Tesco.(to ostatnie to bardziej żonie). Spróbuje wrzucić jeszcze kilka fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Borys69 23.01.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Gratulacje!!!!!!!!!! Z zazdrości mam ozór na podłodze / zazdrość pozytywna/. Czemu stwierdzasz , że projekt jest do dupy na zdjeciach widać, że wszystko jest super. Gdybyś mógł zrobić fotki pokoi, zwłaszcza tego małego na dole i przesłać na [email protected], bede bardzo wdzieczny. Życze miłego mieszkania na swoim i sorry za pisownie , ale sprzet kuleje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mimorak 23.01.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Witaj Borys69.Na zdjęciach jest ok,ale w czasie budowy było mnóstwo poprawek po projektancie.Prosty przykład - pion wod-kan wychodzi centralnie na środku okna w łazience-tak jest w projekcie.Ale to już nieważne.Dom stoi.Jutro wstawię fotkę tego małego pokoju na dole.Jest tylko problem,bo ja się tam zmieszczę,ale aparat już nie.To faktycznie "mały pokój".Aha,i pokażę wszystkim szczyt mojej mądrości - sprawa dotyczy okna.Kto ma uprawnienia alpinistyczne ręka w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mimorak 23.01.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Udało się.To jest okno na klatce schodowej,zrobione zgodnie z projektem.I tu pytanie:kto jest w stanie otworzyć to okno? O tym,że nikt nie jest w stanie go umyć nie wspomnę.Nie ma możliwości. ZA WYSOKO !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabrysia1987 23.01.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Bardzo proszę o fotki kuchni jeszcze z drugiej strony tak żeby było widać drzwi, oraz fotki tego małego pokoju na górze Pliss Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mimorak 23.01.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Bardzo proszę o fotki kuchni jeszcze z drugiej strony tak żeby było widać drzwi, oraz fotki tego małego pokoju na górze Pliss Pozdrawiam serdecznie Odpowiadam - w kuchni nie ma żadnych drzwi,wejście do kotłowni jest z przedpokoju.Co do zdjęć małego pokoju na górze-który pokój Cię interesuje,bo są trzy i wszystkie mniej wiecej takie same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mimorak 23.01.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Jak widać nie ma żadnych drzwi w kuchni,miały one być w miejscu,gdzie jest płyta gazowa.Wejście do kotłowni jest z przedpokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabrysia1987 23.01.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Chodzi mi o ten wąski bardziej z boku. Proszę mi powiedzieć czy powiększałeś kotłownie kosztem kuchni bo wydawało mi się że jest w projekcie szersza ok 2,5 metra ?A teraz to już nie wiem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
QBELEK 23.01.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Mimorak gratuluję zakończenia inwestycji. Jeśli chodzi o okienko na klatce to proponuję mycie sprzętem na wysięgniku/przedłużce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mimorak 24.01.2011 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Kuchnia jest taka,jak w projekcie,kotłownia również.Nie wyobrażam sobie,aby wchodzić do niej przez kuchnie,zwłaszcza,że mam piec stałopalny.Na foto kuchnia wydaje się mniejsza niż w rzeczywistości.Jak nie było mebli to była większa.Co cały budynek jest o 40cm szerszy niż powinien,ale to szczegół.QBELEK - wysięgnik nie zdaje egzaminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts