Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie wiem co ci zrobił elektryk ale ja póki co nie mogę się cieszyć swoją elektryką bo nie mam jeszcze prądu.

jeśli chodzi o Koło to zgadza się. Póki co nie korzystam z niego ale już wiem że mogłem zaiwestować w nieco lepszy geberit.

Zobaczę jak długo mi to coś popracuje.

Zdjęcia wrzucam za pomocą opcji dodaj fotografie (patrz wyżej) w opcjach. Zanim jednak dodam zdjęcie wrzucam go do serwera na stronie photobucket i kopując link strony www wklejam go do opcji dodawania zdjęcia na forum...

pozdrawiam

Gratulacje!!!!!!!!!! Z zazdrości mam ozór na podłodze / zazdrość pozytywna/. Czemu stwierdzasz , że projekt jest do dupy na zdjeciach widać, że wszystko jest super. Gdybyś mógł zrobić fotki pokoi, zwłaszcza tego małego na dole i przesłać na [email protected], bede bardzo wdzieczny. Życze miłego mieszkania na swoim i sorry za pisownie , ale sprzet kuleje. Pozdrawiam

Witaj Borys69.Na zdjęciach jest ok,ale w czasie budowy było mnóstwo poprawek po projektancie.Prosty przykład - pion wod-kan wychodzi centralnie na środku okna w łazience-tak jest w projekcie.Ale to już nieważne.Dom stoi.Jutro wstawię fotkę tego małego pokoju na dole.Jest tylko problem,bo ja się tam zmieszczę,ale aparat już nie.To faktycznie "mały pokój".Aha,i pokażę wszystkim szczyt mojej mądrości - sprawa dotyczy okna.Kto ma uprawnienia alpinistyczne ręka w górę.

Bardzo proszę o fotki kuchni jeszcze z drugiej strony tak żeby było widać drzwi, oraz fotki tego małego pokoju na górze ;)

Pliss ;) Pozdrawiam serdecznie ;)

Odpowiadam - w kuchni nie ma żadnych drzwi,wejście do kotłowni jest z przedpokoju.Co do zdjęć małego pokoju na górze-który pokój Cię interesuje,bo są trzy i wszystkie mniej wiecej takie same.

Kuchnia jest taka,jak w projekcie,kotłownia również.Nie wyobrażam sobie,aby wchodzić do niej przez kuchnie,zwłaszcza,że mam piec stałopalny.Na foto kuchnia wydaje się mniejsza niż w rzeczywistości.Jak nie było mebli to była większa.Co cały budynek jest o 40cm szerszy niż powinien,ale to szczegół.

QBELEK - wysięgnik nie zdaje egzaminu.