Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Kurde,nie wiem.Rozmawiałam z różnymi fachowcami,jeden coś opowiadał o "punkcie rosy",drugi coś o "kanale z",a trzeci o czymś,czego nawet powtórzyć nie umiem.Gdybym się na tym znał,to sam bym sobie wybudował .Ja też mam dom ocieplony i nie zamierzam żadnych dziur w elewacji robić.A co do kominiarza,to popytaj tubylców,który nie sprawia problemów.Ja swojego kominiarza ściągnąłem z miejscowości oddalonej o jakieś 40km.Popisał protokoły i powiedział,co wypada poprawić,ale nie wnikał.

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam Wszystkich Zetowców!!;) Mimorak-gratuluję,masz pięknie wykończony domek!! Cieszę się,że to forum tak sie rozwinęło. Co do projektu,to rzeczywiscie mógł być dokładniejszy i bardziej przemyślany,bo to nieszczęsne okno na klatce to naprawdę porażka-my z niego zrezygnowalismy-mamy z kolei "gołą ścianę" tylko z tym małym oknem na dole,ale przynajmniej z myciem nie ma problemu. My jeszcze ciagle wykończamy,choc zostało juz tego niewiele,ale z piwnica,obejsciem i ogrodzeniem zejdzie nam jeszcze trochę...!!:/ ...ale to juz podobno sama przyjemność!!;) Pozdrowionka!!;)

Witam ponownie..

Tak patrzę, że mój ostatni post jest z 11 listopada 2010, w którym to piszę, że 2-3 tygodnie potrwa adaptacja mojego domku przez projektantkę wraz drobnymi zmianami. Otóż mamy 30-01-2011, a ta [tu przemilczę wyzwiska] nadal mnie zwodzi, nie odbiera telefonu, jak odbierze to coś kręci. Ja myślałem, że o tej porze to ja już pozwolenie na budowę będę miał w ręku:(

Mam w związku z tym pytanie do Was:

1. Ile czasowo u Was trwała adaptacja projektu przez projektantkę?

2. Ile czekaliście na pozwolenie na budowę od momentu złożenia papierów.

Dzięki i pozdrawiam