arkadio1011 26.03.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 WitamMy postanowiliśmy zlikidowac pokoj na parterze na kotłownię na eko groszek i powiększyliśmy salon do słupa. A co salonu to patrząc na fotki Mimoraka nie wydaje mi się on taki mały. Do tego jeszcze go powiększymy... Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langen 27.03.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 witam wszystkich mam pytanko Chodzi mi o rozmiar okien od łazienki i kotłowni czy sa to okna typowe o wym. szer.865 na 835 bardzo proszę o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mimorak 27.03.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Arkadio1011,pozwól,że tak z ciekawości zapytam - gdzie będzie komin,jeśli kotłownia bedzie w tym małym pokoju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langen 28.03.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Mimorak jeszcze raz proszę o pomoc chodzi mi na jakiej wysokości jest umieszczone okno w łazience na parterze wymiar od podłogi do okna ?????????? zg dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkadio1011 28.03.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Witam....Odpowiadając na pytanko Mimoraka....komin przenoszę do małego pokoju. Mając w nim kotłownię będę miał jeden komin do pieca co i kominka w salonie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkadio1011 28.03.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 ...acha na poddaszu ten komin bedzie przechodził przez pokój, który zamieniliśmy na garderobę. Nad garazem robimy sypialnię. Tak więc na poddaszu 3 pokoje i garderoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkadio1011 28.03.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Pytanko do budujących z dziedziny energetyki...Ile czekaliście na podłączenie prądu? Otrzymałem pismo z ENEI, zę dają sobie 16 mies. na zrobienie przyłącza. Oczywiście proponują prąd budowlany na czas budowy..wiadamo ile to kosztuje. Jak już dom bedzie wybudowany wtedy zdecydowanie to przyśpieszy podłączenie prądu. Jakie macie doświadczenia w tej materii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabrysia1987 29.03.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 (edytowane) Witam mam do sprzedania gotowe plany z pozwoleniem na budowę z działką 6 arów. Nieruchomość znajduje się na obrzeżach miasta Bielska - Białej woj.śląskie. Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt na adres [email protected]. Sprzedaję gotowe plany ponieważ mam trudną sytuację życiową. Pozdrawiam Edytowane 29 Marca 2011 przez gabrysia1987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkadio1011 03.04.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 ...co tutaj taka cisza???!!!! Czy wszyscy aż tak pochłoneci budową zetek....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
palestynczyk 03.04.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Za miesiąc ruszam z budową wersji D. Chetnie obejrze zdjecia wnetrza i 1 i 2 wersji jesli ktos był by taki miły to czekam. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaiprzemek 05.04.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Witajcie, przymierzamy się do budowy domy wg projektu Z71GL, jednak chcielibysmy zlikwidowac sypialnie na dole. Wiem, ze są osoby, ktore budują dom w tej opcji i w związku a tym mam pytanie odnosnie słupa 24x24cm na dole przy schodach- Czy mozna go zlikwidowac? Bardzo proszę o odp czy mozna tak zrobic i ew jakie rozwiązanie ktos wybral. Moze jednak slup ten w opcji bez sypialni na dole nie sprawia problemu i moze zostac. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langen 07.04.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 można go zlikwidować ja tak zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langen 07.04.2011 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 mam na dole jeden wielki salon bez słupa tylko trzeba odpowiednio zazbroić strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drs 15.04.2011 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Arkadio,ja czekam od lutego na prad..mam juz projekt wrysowany w dzialke,cala dokumentacje praktycznie odbieram dzisiaj.nie mam pradu,wiec nie moge zaczynac..i tez uslyszalam,ze to moze trwac ok. roku.zalamalam sie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkadio1011 17.04.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Witam drsMusisz zlozyc wniosek o przyłącze tymczasowe tzw. prąd budolwany. Jest nieco drozszy ale umozliwia rozpoczecie prac.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nanccy 19.04.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Witam wszystkich wiosennie Właśnie rozpoczynamy na dobre naszą budowę huraaa... poniżej fotka pozdrawiam wszystkich, wrzucajcie fotki z poszczególnych etapów budowy, chwalmy się jak rosną nasze "maleństwa" http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/88364329a153525b.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkadio1011 20.04.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Witam Mam nadzieję, że my podobnie jak Nancy dołączymy szybko do budujących. Wczoraj nasz architekt złozył wniosek o pozwolenie na budowę. Mam nadzieję, że procedura przebiegnie szybko i sprawnie i już wkrótce będziemy mogli się pochwalić fotką fundamentów....i nie tylko. Pozdrawiam budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drs 20.04.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 taaa..moje pozwolenie czeka. starostwo ma 65 dni. a ze działka położona w obszarze "Natura 2000" , to pewnie potrwa to dłużej niż miesiąc. dlatego nic nie robiłam z tym prądem.a na ten budowlany długo się czeka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lil 21.04.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Witam wszystkich juz jakis czas czytam ta stronke poniewaz tez zaczynam budowe tego domku.na dzien dzisiejszy mam zalana lawe a po swietach zaczynamy na calego .Jak bede miec fotki to wrzuce narazie nie potrafie jestem szczesliwa ze wrescie zaczelam bo trwalo to bardzo dlugo .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jack 1 24.04.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 witam. ponizej podaje link ze zdjeciami mojej budowy . http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5dabc9708fce2d0b.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts