BrunoBanani 18.11.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 30 min drogi, a Trzebiatów znam bo brat żonkę ma stamtąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maro_PL 18.11.2012 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Bruno dawaj zdiecia:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrunoBanani 19.11.2012 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Dam jak się ogarnę i rozstawię stacjonarnego kompa, teraz mam tylko dostępnego zdezelowanego lapka który umie tylko dodawać liczby i uruchomić painta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maro_PL 19.11.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Fajnie Bruno ze masz blisko ziomala który taki sam dom buduje. Najblizej mnie taki dom buduje Liquee, mam do niego okolo 65-70km i napewno go odwiedze jak juz bede w Polsce na stale mieszkal i pewnie jakiegos browara wychylimy, zreszta wielokrotnie bylem w Glogowie bo moja zona ma tam duzo rodziny (Ciotek, wujków i kuzynów) A w barbórke tez sie jezdzilo na Karczmy Piwne (Najbardziej mi tych karczm piwnych brakuje)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inmark 20.11.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 (edytowane) Pozdrawiam wszystkich Melduję kolejny Z71D w woj. łódzkim. Forum przejrzane już dawno, bo projekt zainteresował mnie i rodzinę tak w okolicach wiosny - początek załatwiania spraw koniec marca - pozwolenie na budowę koniec sierpnia i działamy start prac 19.10.2012. Dziękuję wszystkim za zdjęcia, wypowiedzi, inspiracje, dobre rady i sugestie, na bazie tego powstaje nasza wersja Z71D. Pozdrawiam Edytowane 3 Grudnia 2012 przez Inmark Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maro_PL 21.11.2012 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Meldunek przyjety;) Bardzo podobnie zrobiles jak u mnie.(Tylko komin masz w innym zdieciu, rezygnujesz z kominka?) Zastanawiam sie tylko czy po odwruceniu kierunku schodów nie powinienes wyprostowac tej scianki na górze w lazience? Ja tak zrobilem, poniewaz ta scianka wychodzi na wprost schodów i moim zdaniem troche bedzie zaklucala swobodne wejscie ze schodów na góre, a moze tylko mi sie tak wydaje:eek: Wersja D tego projektu to znaczy wersja drewniana (szkieletowa)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inmark 21.11.2012 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 (edytowane) Tak, D oznacza wersję drewnianą Kominek, tak, rezygnujemy z tego - nie jesteśmy zwolennikami robienia w salonie kotłowni Jako źródło ciepła zaplanowaliśmy piec Kostrzewa MiniBio i było potrzebne odrobinę większe pomieszczenie na piec niż wg pierwotnego projektu. Jeśli chodzi o schody, to w oryginalnym projekcie jest załamanie od razu na krawędzi otworu klatki schodowej - u nas są jeszcze drzwi i dopiero załamanie - powinno wystarczyć do wygodnego wchodzenia ze schodów na hol piętra. Jako ciekawostkę powiem, że wnęka w mikro łazience pasuje jak ulał do wanny Cersanit Ariza i do tego planuje parawan i będzie dwa w jednym - wanna i prysznic. Pozdrawiam Edytowane 3 Grudnia 2012 przez Inmark Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maro_PL 21.11.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 A no faktycznie, w oryginalnym projekcie jest inaczej. Ale parter bardzo podobnie zaadoptowales jak u mnie, podoba mi sie taka przestrzen na dole, czyli jadalnia z duzym salonem. Tymbardziej ze w razie W zawsze bedzie tam mozna postawic dzialówke i zrobic dodatkowy pokoik (jak by sie rodzina niespodziewanie powiekszyla;)) Magazynek pod schodami tez dobra sprawa zwlaszcza w tak malym domu, trzeba kazda przestrzen wykozystac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inmark 22.11.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Zaawansowanie prac na dzień 21.11.2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elka11111 23.11.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 U nas dach już jest, w poniedziałek ruszamy z oknami, a w weekend z działówkami Zaczyna to wyglądać jak dom i meeega cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maro_PL 23.11.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 elka11111 Pozwolisz ze bedziemy sie cieszyc razem z toba. A mnie nic tak nie cieszy jak zdiecia na tym forum. Moze wlej pare fotek:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inmark 23.11.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Tak, Tak, nie krępujcie się, wrzucajcie fotki - zainspirujecie innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elka11111 24.11.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Wstawią okna to wkleję fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elka11111 24.11.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Dzisiaj postawiliśmy swoją pierwszą działówkę - zupełnie sami! Dumna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elka11111 24.11.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 No dobra...nie wytrzymam do poniedziałku! Przedstawiam nasz dach: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maro_PL 01.12.2012 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Co tu taka cisza (zimowa?) U mnie kilka dni temu skonczyli elewacje, jeszcze tylko zawiesza rynny i na ten rok wystarczy. Na wiosne ruszamy z kopyta:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maro_PL 01.12.2012 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Jak widac pogoda juz nie ciekawa:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ekonomista 02.12.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Witam! Mam pytanie do Wszystkich, którzy już wybudowali. Domy są ciekawe, ale (nie jest to jakakolwiek krytyka, tylko moja ciekawość) dlaczego nikt nie wybudował domu z identyczną elewacją jak w projekcie?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maro_PL 02.12.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Bo elewacja to zawsze kwestia upodoban i gustu. Podobnie jak z ciuchami. Kazda elewacja ma inny charakter i estetyke, i w tym caly jej urok:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inmark 03.12.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Zaawansowanie prac na dzień 30.11.2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts