SebastianW. 10.02.2013 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Witam wszystkich. elektryka , hydraulika i CO już zrobione a wczoraj zrobili podłogę i teraz czekamy jak podeschnie i działamy dalej. Dla ciekawych powiem że za robociznę podłóg daliśmy 1200zł ( cały dom). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ags 10.02.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 To są zdjęcia z domu ze stanu obecnego. pozdrawiamy i gratulujemy wszystkim fajnych domków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ags 10.02.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 (edytowane) Kolejne zdjęcia pomarańczowe kafelki pomieszczenie gospodarcze, Fioletowe łazienka na dole . Edytowane 10 Lutego 2013 przez Ags Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ags 10.02.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 (edytowane) Niestety nie da rady dać więcej niż 5 zdjęć , więc są 3 posty. Dużo robót mąż zrobił sam, Edytowane 11 Lutego 2013 przez Ags Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jablonka35 11.02.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Witam drogich Z-towców:) Widzę, że ujawniają się nowe osoby budujące ten dom. Dołączam się więc i ja. Będę budowała już wiosną, koło Rzeszowa na podkarpaciu. Z tym, że mój dom będzie w technologii szkieletowej, z drewnianą elewacją To moje marzenie!! Śledzę Wasze wpisy już 2 lata i sama też będę się udzielać, ale na etapie budowy. Teraz podziwiam Wasze Zetki. Powodzenia!! Do Ags: dobrze jest mieś takiego zdolnego męża:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wandako 11.02.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 witam wszystkich Jestem pod wrażeniem waszych Z-tek . Ja również buduję ten domek ale niestety sama .(przydał by się jakiś osobisty fachowiec), dlatego też bardzo chętnie czytam wszystkie posty.Ostatnio zainteresowana jestem kupnem drzwi zewnętrznych i wewnętrznych -ofert dużo ,ceny kosmiczne nie wiem gdzie szukać .Jeszcze pytanie czy ktoś ma w projekcie ogrzewanie kominkowe z płaszczem wodnym oraz ogrzewanie olejowe?ile kosztuje ..robocizna oraz materiały . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ags 11.02.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 My mamy zamiar na paliwo stałe, czyli zwykły piec centralnego, Dziękuje jabłonka35 za pochwale męża. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jablonka35 12.02.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 do wandako: Widzę, ze masz taką samą sytuację jak ja-brak osobistego fachowca. W związku z tym same musimy sobie zostać fachowcami. Wszyscy jesteśmy tu po to, by wymieniać się wiedzą i informacjami. Na temat drzwi się na razie nie wypowiem, ale kominka z płaszczem owszem. Na stronie Z500 przy naszym projekcie jest forum i tam ktoś założył dziennik budowy. Ma dom szkieletowy i kominek z płaszczem. Są zdjęcia. Może tam znajdziesz coś ciekawego:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KL1719510221 15.02.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Niestety nie da rady dać więcej niż 5 zdjęć , więc są 3 posty. Dużo robót mąż zrobił sam, O,to ja też ta szczęściara bo u nas to tylko dach będzie wykonany przez firmę,no i okna ale to standard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ags 17.02.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Do K+L . W ten sposób zaoszczędzimy na budowie parę ładnych tysiaków. A do wandako na temat drzwi zewnętrznych to mąż mi podpowiada, żeby ci poradzić drzwi zewnętrzne drewniane ( mogą być okleinowane ) . Nie wiem czy w pobliżu masz sklep Leroy Merlin. Tam mają dosyć ładne drzwi i aby były na zawiasach typowych czyli skrzydło drzwi wkłada się od góry. I mają tam także duży wybór drzwi wewnętrznych i ceny są w miarę rozsądne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maro_PL 18.02.2013 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Ja wlasnie kupilem drzwi w Leroy Merlin, i mysle ze w bardzo rozsadnej cenie. Nie widze sensu inwestowania w drzwi pancerne bo zlodziej nie bedzie sie z takimi drzwiami meczyl, tylko wejdzie przez okno. W drogie drzwi antywlamaniowe mozna zainwestowac jak sie mieszka w bloku. A propo Ags czy twoje drzwi to czasem nie drzwi BORA z Leroy Merlin? bo wydaja mi sie identyczne jak moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zaciszny domek 18.02.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 (edytowane) Do Mar Jac.Świetnie to wygląda. Już to widzę jak my też na takim etapie budowy będziemy eh:) łezka się aż zakręciła.Również będziemy rezygnować z pokoiku na dole na rzecz salonu z tym,że budujemy prawie podobny projekt z211.Pozdrawiam Edytowane 18 Lutego 2013 przez Zaciszny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zaciszny domek 18.02.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 A tak poza tym to witam wszystkich budujących i zaczynających zetke. Przeprasza,że podpinam się pod z71,ale nie ma wiele na temat naszej z211 i proszę o wyrozumiałość. Tak czy inaczej projekty są prawie takie same w ułożeniu pomieszczeń i powierzchni i bazuje na waszej ciężko zdobytej wiedzy z budowaniem.Myślę,że przyjmiecie mnie do grona forumowiczów. Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJac 18.02.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Wiem o czym piszesz jak widzi się duzo dalszy etap budowy od swojego:yes: Dodatkowo pod schodami czyli w gabinecie zrobilismy schowek, domek jest mały więc każde miejsce trzeba zagospodarować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zaciszny domek 18.02.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Mógłbyś przesłać zdjęcia na maila pomieszczeń jak wyglądają. Fajnie jak byśmy mogli odwiedzić cię i zobaczyć domek na żywo. Ps. W sobote wybieramy się z naszą pociecha do Rudy śląskiej,może to gdzieś po drodze do ciebie. Daj znać. Hejka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ags 18.02.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Nie jestem na 100% pewna czy to te same drzwi bo nie mogę znaleźć faktury ale chyba te same ale inny odcień.Też z Leroy Merlin.Maro bardzo ładnie wygląda ten twój domek . Fajnie pasuje elewacja jasna do dachówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danutta 18.02.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Witam my także budujemy z71 metodą gospodarczą i jak moje poprzedniczki, mogę się pochwalić, że większość rzeczy robi mąż sam. Robi to dużo wolniej, ale w ten sposób możemy zaoszczędzić kasę na materiały. Na dzień dzisiejszy domek jest w stanie surowym zamkniętym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJac 18.02.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Do Zaciszny Domek Zapraszamy! Jesteśmy z Bielska, jeśli będziecie w pobliżu to możemy umówić się Teraz przesyłam zdjęcie schowka, resztę pomieszczeń niebawem Do Maro Jesteśmy tego samego zdania co ty jeśli chodzi o drzwi!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inmark 19.02.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Pozdrowienia dla Wszystkich, U mnie również robotka wre, poniżej kilka fotek Początek aktualnego etapu prac - 11.02.2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inmark 19.02.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Stan na 18.02.2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts