sebciu_w 15.04.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Witam potrzebuję następującej informacji ile jest powierzchni tynków sufit dół i ściany dół i góra. Z góry dziękuje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulek1 16.04.2013 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Inmark dzięki za odpowiedźBruno a czy to pojedyńcze okno nie wpuszcza za mało światła..chodzi mi oczywiście o łazienkę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inmark 16.04.2013 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Te dwa okna to bardziej chodzi chyba o miejsca nad głową niż o światło - łazienka przy standardowym rozmiarze domu jest naprawdę mikroskopijna !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elka11111 16.04.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Z moich obliczeń wynika, że bez pokoju na dole ok 250m2 powierzchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elka11111 16.04.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Z moich obliczeń wynika, że bez pokoju na dole ok 250m2 powierzchni Witam potrzebuję następującej informacji ile jest powierzchni tynków sufit dół i ściany dół i góra. Z góry dziękuje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrunoBanani 16.04.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Jak dla mnie jedno okno wystarczy. fakt , łazienka na górze jest z lekka mała więc i okien tam nie trzeba niewiadomo ile- osobiście polecam dla każdego kto robi na przeciwko łazienki pokój wstawić tam jeszcze połaciowe- oczywiście jeśli nie musi oszczędzać i okno więcej nie szarpie jego kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewaikontra 23.04.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) Cześć wszystkim,chwilkę się nie odzywalam. Mój dom jest w adaptacji. Projektantka powiedziała, że nie zmieści się piec w tej kotłowni. Wiem, że u Was się zmieściło, czy Wasi Projektanci mieli z tym kłopot? Mógłby mi ktoś podesłać rys? Już nie trzeba:) Pani Projektant powiedziała, że zaradzi coś na to. Edytowane 24 Kwietnia 2013 przez ewaikontra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inmark 23.04.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 U mnie prace posuwają się systematycznie do przodu Piętro - płyty G/K, podwaliny pod ścianki działowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elka11111 24.04.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 U nas daszek rośnie w siłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inmark 26.04.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Stan na dzisiaj Dom przygotowany do tynkowania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inmark 26.04.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Trochę szczegółów intymnych Różne technikalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicher2010 28.04.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Witam wszystkich, w końcu zaczęliśmy budowę po brzydkiej zimie musieliśmy czekać aż woda zejdzie. Ale ławy wylane teraz parę dni przerwy i jazda na całego. a oto parę fotek nie wygląda to na gotowy dom tak jak u większości ale od tego trzeba zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cichy_men 29.04.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Witam wszystkich po zimie. U mnie sezon prac budowlanych dopiero się teraz zaczyna. W zeszłym roku zrobiłem fundament przy pomocy rodziny, teraz firma zajmie się resztą. Zacząłem od utwardzenia wjazdu, bo jak cięższy sprzęt wjeżdżał to kiepsko to wyglądało. Na razie 20 ton klińca wysypane i zagęszczone a lada dzień chłopcy z firmy mają jeszcze zagęścić wnętrze fundamentu i wylać chudy beton. Na poniższych zdjęciach widać efekt zeszłorocznych prac. A ja teraz dzwonie i szukam gdzie kupić bloczki. No i jak na razie to allegro wygrywa. 5,7zł /szt SOLBET 24cmx59 plus transport oczywiście (około 600zł). A w Bielsku w Bruk-Becie chcą 11,69 zł/szt tego samego bloczka... Działka trochę mała I sąsiedzi blisko płota Na tym etapie zakończyliśmy zeszły rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cichy_men 30.04.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 A dziś już tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewaikontra 06.05.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 cichy men - ładnie, dobrze, ze ruszasz z pracami:) u mnie słuchajcie nieźle właśnie zadzwonił do mnie gosc z okolicy - za wyrównanie dzialki 1000 m2 (to było pole wiec jest troche grudek) + randapowanie powiedzial, że policzy sobie 2500:)))))) ma wykonac 7 czynności - talerzowanie, bronowanie itp, spytałam, czy bez którejś czynności bedzie taniej, powiedział, że wtedy nie podejmie się.Oczywiście spuściłam go na drzewo, ale przeraża mnie to, chyba miejscowi szukają jeleni, węszą kasę. straszne!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maro_PL 07.05.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Zwykly oszust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maro_PL 07.05.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 ewaikontra, jak juz wyzej napisalem, to zwykly oszust. Ale po co wogule chcesz wyrownywac te dzialke. Ja tez budowalem na polu, a dokladniej to juz na zasianej pszenicy. Wazne zeby fundament i dom trzymal poziom. Po zakonczonej budowie zajmij sie terenem wokol domu, kiedy juz bedziesz wiedziala gdzie bedzie droga, gdzie sciezka a gdzie trawnik i ogrodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cichy_men 07.05.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Dokładnie. Ja takie rzeczy zostawiam sobie na koniec jak już będę mieszkał. Na jesień może tylko randapem całą trawę wypalę, ale na razie to się tym nie przejmuję. Trochę roboty z tym terenem po budowie będzie bo jeszcze ziemię trzeba będzie rozplantować itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maro_PL 07.05.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Ja mam dokladnie taki sam plan jak cichy_man. Jak juz bede mieszkal to zajme sie terenem wokol domu, i to juz chyba bedzie najprzyjemniejsza robota w tej calej budowie, dlatego bede chcial wykonac ja sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elka11111 07.05.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Jesteśmy z mężem na etapie szukania schodów. Czy ktoś z Was robił całe drewniane? Pochwalcie się jak to wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts