ewella8321 03.07.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 chyba o Tobie Inmark myslałam, bo przestudiowałam całe forum i galerię użytkowników (oczywiście tych którzy ją mają) jak dla mnie rewelacja pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inmark 03.07.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 (edytowane) Schody, pomieszczenie pod schodami, podłoga w salonie na dole, kuchnia, taras. Edytowane 3 Lipca 2013 przez Inmark Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anka_inowroclaw 03.07.2013 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Schody, pomieszczenie pod schodami, podłoga w salonie na dole, kuchnia, taras. [ATTACH=CONFIG]198721[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]198748[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]198751[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]198749[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]198750[/ATTACH] Pięknie, gratulacje A jak koszty do stanu obecnego ?? I czekamy na więcej fotek Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agmat 03.07.2013 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Domek rewelacja. Domyślam się, że mały pokój na parterze jest zlikwidowany? Schody prezentują się cudnie. Na którą stronę świata wychodzi taras? Ja planuję od wschodu żeby nie prażyć się jak na patelni, ale mój pomysł budzi ogromne zdziwienie. Czy koszty Twojej technologii są porównywalne z wersją murowaną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inmark 03.07.2013 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Wejście na taras mam od strony południowej - tak wynika z usytuowania domu. Koszty - pewnie da się to zrobić taniej, ale generalnie są porównywalne - jedno jest nieporównywalne - czas budowy - o poziomu 0 fundamentu zaczęliśmy budować 11 lutego i już mieszkamy prawie na gotowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agmat 03.07.2013 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Wykonałeś duże zmiany w projekcie, ale efekt powalający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maro_PL 03.07.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Ja mam takie schody jak inmark, tyle ze wlasnie wykonane z zelbetonu. Porecze i stopnie bede mial podobne jak inmark czyli drewniane. A propo inmark czy w zwiazku ze zmiana ksztaltu lazienki na gorze bedziesz mial tam prysznic??? Bo chyba nie bardzo on sie tam zmiesci. Ja prysznic robie tylko w lazience na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inmark 03.07.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 (edytowane) @Maro_PL - właśnie zdjęcie, które powyżej publikujesz było dla mnie inspiracją do zagospodarowania przestrzeni pod schodami. W górnej łazience będę a właściwie to mam prysznic We wnęce z wanną jest panel prysznicowy na ścianie od strony korytarza, bateria podtynkowa i do tego na wannie szklany parawan (jeszcze nie zamontowany) mam więc i wannę i prysznic - dwa w jednym. Na dole w małej łazience (uwaga - u mnie zamieniłem przeznaczenie pomieszczeń - przy kuchni mam małą łazienkę z wejściem z korytarza, a tam gdzie wg projektu jest łazienka mam pom. gospodarcze i komin w szczycie północnym domu) mam jedynie małą umywalkę, wc i pralkę wszystko do obejrzenia na poniższych rysunkach: Edytowane 3 Lipca 2013 przez Inmark Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inmark 03.07.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Kolejne fotki z różnych faz wykańczania domu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inmark 03.07.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 I kolejne Jak widać nie obeszło się bez strat w ludziach - nigdy nie przypuszczałem, że kabel satelitarny Triset-113 może być tak zaskakująco niebezpieczny - uważajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewella8321 04.07.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Inmark schody masz rewelacyjne, o takich właśnie myślałam panel na podłodze również super, domek jest ekstra, już Ci zazdroszczę i tęsknie za swoim pokaż jeszcze łazienkę na górze, plisss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agmat 05.07.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Już wcześniej wyraziłam zachwyt nad schodami. Ale jeszcze drobne pytanko o pokrycie dachu - czy to jest dachówka? (Wygląda bardzo oryginalnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewella8321 05.07.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Już wcześniej wyraziłam zachwyt nad schodami. Ale jeszcze drobne pytanko o pokrycie dachu - czy to jest dachówka? (Wygląda bardzo oryginalnie). to jest gont bitumiczny, kładzie sie go na dach po uprzednim pełnym deskowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inmark 05.07.2013 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 U mnie na dachu mam gont IKO Cambridge HD - wcześniej mam pokrycie płytami OSB - pod nimi łaty i jeszcze pod tym membranę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inmark 05.07.2013 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 pokaż jeszcze łazienkę na górze, plisss Jak się z nią ogarniemy, to obiecuję, będą zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jablonka35 08.07.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Teraz ja się pochwalę. Jeśli można. To efekt pierwszego tygodnia mojej budowy. Tak jak Inmark będę miała z71 w wersji szkieletowej, bo zawsze chciałam mieć drewniany dom. Zamierzam prowadzić dziennik budowy. Na pamiątkę i dla znajomych, którzy są ciekawi mojego nowego pomysłu na życie hahahha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jablonka35 12.07.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 A to moje pierwsze patyki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-Wirus- 13.07.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 bardzo ładne kwiatki na pierwszym planie A może tak kilka zdjęć budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelek0143 13.07.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 to i ja podzielę się swoimi zdjęciami z budowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelek0143 14.07.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 a o to kolejne fotki z budowy na dzień dzisiejszy, pod schodami pojawi się schowek w którym spokojnie będzie można ustawic jakis regal na szpargaly i bez kucania sobie w nim grzebac pojawily sie tez juz pierwsze pustaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts