Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jeszcze jedna rzecz mnie bardzo interesuje, a mianowicie te drzwi do pomieszczenia gosp. od strony kuchni. Czy one nie spowodują że kuchnia bedzie mało ustawna a co za tym idzie mało miejscA na postawienie szafek???

To już chyba sprawa indywidualna. Ja tak nie robie. Będzie tylko wejście od drugiej strony.

Droga ewello8321:) Te belki to było jedno z moich marzeń związane z domem drewnianym... Cieszę się, że tak fajnie mi je zrobili panowie z firmy wykonawczej :)

Będę miała szafki stojące: 80 cm, 40 cm, 90 cm narożną i 80 cm zlewozmywakową pod oknem. Oprócz tego wiszące 80, 40 i 80. Wszystkie ułożone w kształcie litery L, a nie U, przez co uważam, że kuchnia będzie bardziej przestronna. To i tak o 2 szafki więcej niż miałam do tej pory hahahaaa Jak dla mnie wystarczy. Resztę kuchennych "klamotów" umieszczę w PG, gdzie będzie też spiżarka. Tak pod ręką. Mogę sobie na to pozwolić, ponieważ dom będzie ogrzewany gazem, a co za tym idzie-piec gazowy w PG jest niewielki.

Zdjęcie0676a.JPG

• 2 weeks później...
:welcome:

Ja jeszcze nie skonczylem budowy, ale bardzo chetnie moge podzielic kosztami mojej budowy.

Dla zainteresowanych, przesle nr mojego konta na maila ;):D:bye:

Witam wszystkich bardzo serdecznie w koncu odwazylam sie napisac. Mamy w planach z mezem na wiosne rozpoczac budowe naszej zetki przeczytalismy uwaznie Cale forum bardzo dziekujemy wszystkim ktorzy tu pisza za bezcenne rady szczegolne pozdrowiena DLA "matki zalozycielki " Beti, Mimoraka, MarcoPolo, BrunoBanani, Inmarka, I Was wszystkich,

Skorzystalismy z Waszych rad I zrobilismy zmiany w projekcie tak Jak radziliscie. A teraz mam pytanko jak myslicie na slasku - czestochowa ile mniej

wiecej trzeba miec kasy tak +- zeby wybudowac sie I zamieszkac w zetce?

Edytowane przez PERLA1011