jablonka35 04.10.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Kominek i mój pierwszy ogień. Od razu zrobiło się przyjemniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maro_PL 05.10.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Cichy_men, nie jestem pewien, ale czy to o te zdiecia Ci chodzi??? U mnie tak wlasnie planuje zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewella8321 05.10.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 jablonka35 domek zaczyna wyglądac klimatycznie, widzę ze praca wre przed początkiem zimy :) a strop z wypuszczonymi belkami jest nieziemski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewella8321 05.10.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 jeszcze jedna rzecz mnie bardzo interesuje, a mianowicie te drzwi do pomieszczenia gosp. od strony kuchni. Czy one nie spowodują że kuchnia bedzie mało ustawna a co za tym idzie mało miejscA na postawienie szafek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cichy_men 05.10.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 jeszcze jedna rzecz mnie bardzo interesuje, a mianowicie te drzwi do pomieszczenia gosp. od strony kuchni. Czy one nie spowodują że kuchnia bedzie mało ustawna a co za tym idzie mało miejscA na postawienie szafek??? To już chyba sprawa indywidualna. Ja tak nie robie. Będzie tylko wejście od drugiej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cichy_men 05.10.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Cichy_men, nie jestem pewien, ale czy to o te zdiecia Ci chodzi??? U mnie tak wlasnie planuje zrobic To nie to. Ale tyż piknie:) To była "półka" z prawej strony z klinkierki albo przynajmniej wyglądało jak z klinkierki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jablonka35 05.10.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Droga ewello8321:) Te belki to było jedno z moich marzeń związane z domem drewnianym... Cieszę się, że tak fajnie mi je zrobili panowie z firmy wykonawczej Będę miała szafki stojące: 80 cm, 40 cm, 90 cm narożną i 80 cm zlewozmywakową pod oknem. Oprócz tego wiszące 80, 40 i 80. Wszystkie ułożone w kształcie litery L, a nie U, przez co uważam, że kuchnia będzie bardziej przestronna. To i tak o 2 szafki więcej niż miałam do tej pory hahahaaa Jak dla mnie wystarczy. Resztę kuchennych "klamotów" umieszczę w PG, gdzie będzie też spiżarka. Tak pod ręką. Mogę sobie na to pozwolić, ponieważ dom będzie ogrzewany gazem, a co za tym idzie-piec gazowy w PG jest niewielki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro7337 06.10.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Witajcie, My zaczęliśmy budować wg. Z71 w maju 2013. Dzisiaj mamy już stan surowy zamknięty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kipi 06.10.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Maro_PL czyje to zdjęcia z tym kominkiem? Bardzo mi się podoba podłoga na nich i jestem ciekaw z czego jest zrobiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maro_PL 08.10.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 No niestety nie mam pojecia,, zona wyszperala te zdiecia gdzies w sieci:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maro_PL 08.10.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Po wnikliwej analizie zdiecia wydaje mi sie ze to poprostu panele, tylko ze z gornej polki i kladzione na ukos (ale moze sie myle) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jablonka35 09.10.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Ja też tak myślę jak Ty Maro-PL. Panele, deska barlinecka lub drewno egzotyczne kładzione na ukos. Ciekawy pomysł. Tylko utrzymać w czystości tak ciemną podłogę to masakra.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ekonomista 16.10.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 (edytowane) Witam! Wielu już skończyło budowę np. INMARK. Czy możecie się z nami podzielić całkowitym kosztem budowy. Pozdrawiam Edytowane 16 Października 2013 przez Ekonomista rozszerzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maro_PL 24.10.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Ja jeszcze nie skonczylem budowy, ale bardzo chetnie moge podzielic kosztami mojej budowy. Dla zainteresowanych, przesle nr mojego konta na maila :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewella8321 26.10.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Ja jeszcze nie skonczylem budowy, ale bardzo chetnie moge podzielic kosztami mojej budowy. Dla zainteresowanych, przesle nr mojego konta na maila :bye: chyba nie o takie dzielenie się chodziło ale pomysł jest dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cichy_men 26.10.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Ale ile trzeba było czekać na pierwszego chętnego;) A podobno bida w kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PERLA1011 27.10.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 (edytowane) Ja jeszcze nie skonczylem budowy, ale bardzo chetnie moge podzielic kosztami mojej budowy. Dla zainteresowanych, przesle nr mojego konta na maila :bye: Witam wszystkich bardzo serdecznie w koncu odwazylam sie napisac. Mamy w planach z mezem na wiosne rozpoczac budowe naszej zetki przeczytalismy uwaznie Cale forum bardzo dziekujemy wszystkim ktorzy tu pisza za bezcenne rady szczegolne pozdrowiena DLA "matki zalozycielki " Beti, Mimoraka, MarcoPolo, BrunoBanani, Inmarka, I Was wszystkich, Skorzystalismy z Waszych rad I zrobilismy zmiany w projekcie tak Jak radziliscie. A teraz mam pytanko jak myslicie na slasku - czestochowa ile mniej wiecej trzeba miec kasy tak +- zeby wybudowac sie I zamieszkac w zetce? Edytowane 27 Października 2013 przez PERLA1011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PERLA1011 27.10.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Bardzo przepraszam za literowki ja pisze swoje a tablet smyk zmienia name swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PERLA1011 27.10.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 OK jest niezle blondynce udalo side cos na forum napisac, poprawic bledy jest dobrze . Pozdrawiam wszystkich super niedzieli:);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KL1719510221 03.11.2013 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Witam,melduje że stan surowy został osiągnięty w zamknął się w kwocie 42.000.kwota ta zawiera robocizne krokwi,(1000),dachówki,(3200) i dwie gruszki.reszte robiliśmy sami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts