Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Czy ktoś z Was buduje wg projektu GL 49, Krab lub Karmel ?

Ciekaw jestem doświadczeń z pól budowy .

Jakie problemy mieliście z jakością , dokładnością projektu itp. ?

Czy może ktoś juz mieszka w takim domu ?

Za wszelkie wieści dobre i złe dziękuję.

https://forum.murator.pl/topic/12802-kto-buduje-lub-ju%C5%BC-wybudowa%C5%82-gl-49-kraba-lub-karmel/

Emes!

Ja zbudowałam GL49 ze Studia-Atrium - obecnie mam stan surowy zamknięty - bardzo fajny dom, chociaż go nieźle przerobiliśmy.

Zobacz zdjęcie - narazie z zewnątrz - w moim dzienniku. Male zdjęcie jest przy każdym moim poście.

Polecam serdecznie ten projekt. Zachęcam do poczytania mojego dziennika. Pozdrawiam!

• 1 month później...
Emes!

Ja zbudowałam GL49 ze Studia-Atrium - obecnie mam stan surowy zamknięty - bardzo fajny dom, chociaż go nieźle przerobiliśmy.

Zobacz zdjęcie - narazie z zewnątrz - w moim dzienniku. Male zdjęcie jest przy każdym moim poście.

Polecam serdecznie ten projekt. Zachęcam do poczytania mojego dziennika. Pozdrawiam!

Witam!

Właśnie zamówiłem ten projekt i niedługo ruszam. Możesz mi napisać jakie zmiany wprowadziłaś i ile na razie kosztowała budowa?

• 3 years później...
  • 3 weeks później...